fredag den 15. juli 2011

Apropos musselmaletDatter på 4½, tvillinger på 2 og jeg selv skal i Tivoli i morgen. Og jeg har jo lært, især efter at have læst De andres mødreblogs, at børn skal være fint klædt på. Gælder om at imponere andre mødre, og vise udadtil, at man har råd og overskud til at klæde sit barn efter nyeste mode og alt sådan noget.

Hvorfor ikke? Tænkte jeg. Har derfor fundet disse tre stykker porcelæn som børnene skal iklædes i morgen. Behøver slet ikke købe alt det  musselmalede tøj i dyre domme, når hele vitrineskabet er fuld af noget der minder om.

Det bliver bare så fint at spadsere derinde i Tivoli og diskret blære mig overfor de andre mødre med kopimusselmalede børn. Overvejede faktisk at finde noget til mig selv for lissom at sætte prikken over i'et, men så meget porcelæn havde jeg alligevel ikke. Har ellers levet af cupcakes i tre dage for at tabe mig. Det virker åbenbart kun på Sektmedlemmer, for tallet på vægten var på ingen måde nedadgående da jeg vejede mig til morgen.

Nåh, men I venter naturligvis på nogen der skal hænges ud her på falderebet, men må desværre skuffe jer. Har ledt i en hel time, og har ikke fundet noget værdigt at hænge ud. Hele Blogstilstand er fuld af ualmindeligt røvsyge almindelige damer som fabulerer om alt og intet (Mest intet, skal vi ikke bare sige det sådan?), og det kan jeg sgu da ikke arbejde med!

I må simpelthen stramme op, komme hjem fra ferie, få et liv ...ET ELLER ANDET! Ellers dør Bethany.

Bethany!

20 kommentarer:

 1. hit med det der forreste fad! Det er squ da alt for fint til dig og dine uopdragne unger .... bare send det til mig. NU

  SvarSlet
 2. Hallo Tante! Mine børn er de mest velopdragne i hele verden! De tør sgu da ikke andet.

  Desuden kan du altså ikke passe det!

  SvarSlet
 3. Haha, kan lige se for mig, hvor mange i blogland, der river dagen ud af deres kalender i morgen, for at stå i Tivoli, med muligheden for at spotte DK's bitterfisse nr. 1. Det kan ikke være svært - tror ikke mange børn ankommer til tivoli med musselmalede porcelæns accessories på hovedet, medmindre regnen selvfølgelig fortsætter, og de er løbet tør for andet designer regntøj... Pas på du ikke bliver outed!! De står klar med deres Canon/Nikon etc. PAS PÅ!! De bliver værre end paparazzier.

  SvarSlet
 4. Årh, din sure kost!

  Véd bare, at dine unger er overmalet med Molo og lign! (Og lad nu være med, at spille kostbar, og spørg hvad Molo er!)

  Her har vi masser af Molo....godt nok lidt dyr måde, at signalere overskud på, men hey...De Andre hopper jo på den...øhm...Vi Andre hopper jo på den ;-)

  SvarSlet
 5. Anonym: Har ikke skrevet om fotobloggere endnu, så mon ikke jeg kan være i fred?

  SvarSlet
 6. Aner ikke hvad Molo er, June. Men jeg er blevet pokkers god til at google siden jeg startede denne blog.

  SvarSlet
 7. Haha, jo - måske dine børn bare bliver fotograferet som en form for gademode så. Musselmalet er jo viiildt in.

  "Spottede lige disse tre børn, iført porcelæn - det er jo viiildt nytænkende og trendy."

  SvarSlet
 8. Hold nu kæft - En anonym der fik mig til at trække på smilebåndet. Så har jeg fået nok Fernet branca for i aften.

  SvarSlet
 9. Det er lige før B...lige før, at jeg laver en Fisse og masseopkaster, hvis jeg skal se flere retro-inspireret børneværelser. Fy for fanden.

  Men Mussel er jo iøvrigt so last year. Mågestellet derimod og helst et remake i form af termo-kop, så er du kørende. Slå bunden ud på dem og sæt dem om armene på ungerne så er du så DIY så hele Bloglands kreastive typer hader dig endnu mere for dit påfund.

  SvarSlet
 10. Kunne du ikke ha' sendt den idé per mail, Fuhrmann? (skrevet med bæven i stemmen). Det giver jo ikke mening at jeg skal tage credit for dine påfund. Du er nødt til at tænke på copyrights og sådan noget.

  Hvorfor skulle du overhovedet nævne det med mågestel? Bliver mine børn nu til grin i hele Tivoli for at gå i gårsdagens mode, eller hvad?

  Og her prøver man at følge med..

  SvarSlet
 11. Synes du skal lave en give away, og donere den forreste muselskål til mig. Jeg har ingen unger at kyle den slags på nemlig, og jeg har ingen blog, - så faktisk føler jeg slet ikke jeg er nogen !

  Helle.

  SvarSlet
 12. Hvad fanden er der nu i vejen med IKEA porcelæn til ungerne?

  Tsk tsk

  SvarSlet
 13. Hej - jeg har nævnt dig i dagens indslag og derfor også linket til din blog. Håber det er ok.

  SvarSlet
 14. Jeg har sgu et helt mågestel du kan slå dig løs med!
  Jeg er ikke så trendy og det er sønnemand heller ikke.

  SvarSlet
 15. jeg tror lige jeg kan skrue mig ned i sovse skålen kan jeg så få den ? ;)

  SvarSlet
 16. Har du ikke nogen mand?? så kan du da glemme alt om at spankulere rundt i tivoli og være noget, de andre gider at glo efter... porcelænpålimet eller ej

  SvarSlet
 17. Nu må I kraftedemig lige!! Det er jo for fanden ikke en give away det her skal ende ud i, De damer!!

  Og nej, jeg har ikke nogen mand. For de andre gider jo ikke dele!

  SvarSlet
 18. Og Marianne, du er dælme godt opdraget når du spørger Bethany om det er ok, du nævner mig på din blog ;O)

  SvarSlet
 19. Oh Lord, - med fare for at blive haglet ned, - så er det bagerste i billedet BLÅ OLGA! Og fåk mig for at sige det, - men traume gør det nødvendigt, - det er min mors arvestel, - og jeg håber ikke jeg skal overtage. Hvoromsigalting er, så består mit traume meget kort i, at jeg tabte en middags tallerken, hvortil min mutti puster og stønner: "nej nej nej, - det er Blå Olga, - det VAR blå Olga. Se, Blå Olga er ikke mere", - alle gode gange 3 lagrer sig i traumet!

  SvarSlet
 20. Jeg har også arvet det, Alle taler om vejret. Og nu klæder jeg mine børn i det. Hvor vildt er det lige?

  SvarSlet