lørdag den 2. juli 2011

Tilbagevendende Brunnæser

Indrømmet! Når jeg er mæt af bastognekiks, og har fået en Fernet Branca over tørsten (Sker sjældent), så kan jeg godt li' de andre lidt. Er endda glad for de skide læsertal. Er kraftedemig ved at blive som de andre. Altså når jeg er mæt og snaldret. Kun der!

For min bitterhed vinder trods alt i sidste ende. I må aldrig tro andet. I'm not going soft. Aldrig!

Og ved I hvad? Nogle af de andre er fandme for nemme! Melder fra i protest fordi de skulle støtte op om en eller anden, men kommer så snigende tilbage, og indrømmer endda at have smuglæst med hele tiden. HA! Det ved jeg sgu da godt! For de andre elsker intriger, drama og alt sådan noget. Vi er nemlig allesammen mere eller mindre bitre indeni. Eller også keder man sig bare så meget i sit miserable liv, at dagens blog hos Bethany forhåbentlig er ond (ved de andre forstås) nok til, at man kan sidde og fryde sig på sidelinjen og glemme alt om egen smerte. Jow jow. Har skam regnet den ud.

"Du er bare bitter, Bethany" stemmer 47% af de andre. Min mor og far siger det samme, og så skal det sgu nok passe.

Jeg er bare Bitterfissen Bethany. Nu også på Facebook. Få brune næser og meld jer til. (Ja, I kan da fandme osse lade være!)

11 kommentarer:

 1. jeg tror bestemt ikke du er bitter,men duogså i smug intriger og drama og alt sådan noget, lige så meget som alle andre ordentlige quinder.hæhæ
  jip

  SvarSlet
 2. Det er dog ikke så populært at indrømme, jip!

  SvarSlet
 3. ... der skulle ha stået :jeg tror bestemt ikke du er bitter,men i smug glad for intriger og drama og alt sådan noget, lige så meget som alle andre ordentlige quinder er .hæhæ
  jip

  SvarSlet
 4. Supercool! X
  Coolere end Cool
  Awesome Cool

  du får sgu en supercool, for fed humor
  jip

  (fandens jeg ikke kan sende med googlekontoen, gider ikke vare anonym)

  SvarSlet
 5. Det er da underligt med den googlekonto, jip.

  Og tak for supercool :)

  SvarSlet
 6. ja,jeg ved ikke hvorfor ? desværre, men er kommet ud for det på andre blogs også :O(
  jip

  SvarSlet
 7. Netop faldet over din skide sure blog og du skal eddermagme drikke tæt og længe, før du kigger forbi min rødsyge kreative blog - så er du advaret...min indrebitch får ikke så meget spalteplads på min blog, men det er et bevidst valg...ikke fordi jeg ikke tør skrive om det, men nu har jeg bare valgt, at den primært skal handle om min mere søde og kreative side (bla. bla. bla. - og så er jeg trods alt oftere i godt humør end gal på verden...)....så kan jeg jo få frit løb for den indrebitch hos dig engang imellem istedet. God weekend :-)

  SvarSlet
 8. Supercool...!! Klaaaart...det ligger i navnet Bethany....

  SvarSlet
 9. Jeg kan se at læse og forstå på samme tid er svært for dig B! Jeps, jeg skred i protest. Men ikke for at skulle støtte nogen som helst andre. Det skulle da lige være mine egne grænser og værdier.
  Og for første gang nogensinde i min blogs historie giver jeg i dag udtryk for at være pissesur, have hovedpine og på stående fod at have besluttet at skulle tabe 10 kg HURTIGT fordi en ny vaffelbager ikke virkede her til morgen!
  Ta' dig i agt, søde tante sød - er måske blevet smittet af et bitterfisse virus og viser for første gang symptomer på surhed og PMS agtigt sludder. I normaltilstand går jeg klart ind for positive mennesker....
  PS: Dig med googlekontoen - hvis du åbner din browser med Google Chrome (kan downloades nemt) så kan du komme ind og kommentere via din egen - har selv haft samme problem (det er fordi internet er et microsoft produkt som ikke understøtter en google konto) ha, som om jeg ellers ved noget som helst om IT. Men jeg kender en, der gør!!!!!!!

  SvarSlet
 10. Så lige din facebookside. Og ryster på hovedet, hvad skulle det til for?
  Husk at slette den når du bliver ædru igen....

  SvarSlet
 11. Er du nu osse blevet bitter, Mette?

  SvarSlet