lørdag den 9. juli 2011

Dirt Central

Det er blevet helt moderne at skrive til Bethany om ting og sager der sker i det ganske danske blogland.

Derfor bringer jeg nu BREAKING NEWS in horror:

Lasse og Sidsel er ikke længere kærester. De er tilsyneladende blevet enige om en pæn coverhistorie fordi ingen skal tabe ansigt, men sandheden er jo, at Lasse er gået tilbage til Mathilde.

Vi oversætter lige, for Bethany er jo temmelig international:

Лассе и Sidsel больше не любовники. Они по-видимому договорились о обложке, но правда в том, что Лассе вернулась к Матильде.


Lasse et Sidsel ne sont plus amoureux. Ils ont apparemment mis d'accord sur une histoire de couverture, mais la vérité est que Lasse est revenue à Mathilde.


ラッセSidselもはや好きです彼らは明らかにカバーストーリー合意しているが、真実ラッセマチルドに戻ってしまったということです


Ville også gerne ha' oversat til færøsk, mest for AmarO's skyld, men jeg kan altså ikke det sprog. Er jeg så udelukket hos Actionbror mon?


Nå, men øv øv. Jeg håber sgu, at Lasse finder ud af, at det var en stor fejltagelse med Mathilde og derefter vender hjem til Sidsel igen. Jeg mener det!

13 kommentarer:

 1. Æv nu gik det ellers lige så sjovt. Så møder jeg dette indlæg der indikerer, at du langt fra er så elegant tænkende som jeg gik og troede.
  Aldrig brug google translate, heller ikke for at virke smart. Den oversætter bare så elendigt, specielt japansk/kinesisk :)

  Men kom igen og gerne med noget mere gennemtænkt og spidsfindigt, så skal jeg nok hænge på.

  /Chilotte

  SvarSlet
 2. Google translate holder max. Om du hænger på eller ej kunne ikke røre mig mindre.

  SvarSlet
 3. arh come on, indrøm da bare lidt du måske lige havde en svipser dér hva. Og ja selvfølgelig rager det dig, ligeså meget som det rager mig :)

  Det ændrer ikke på det var uelegant og ikke velskrevet basta.
  /Chilotte

  SvarSlet
 4. Åh gamle Bitterfisse, én over nallerne, hva?
  Velfortjent!

  SvarSlet
 5. Ej - tåler ikke ulykkelig kærlighed (hvis det altså virkelig er kærlighed), så hermed lidt hjælp: Eg elski teg Actionbror...

  SvarSlet
 6. Hvor er du sød, Lotte. Men hvis du har brugt google translate så bliver du hatet for sindssygt.

  SvarSlet
 7. Hey...så er vi vel 2 i samme båd som bliver hatet for sindssygt?!

  Tror faktisk at ikke google translate har færøsk i sig - men det er ikke ment som et ondt ord om google translate. Genialt koncept. Har kørt min hjælp til dig på rutinen!

  SvarSlet
 8. hate ligefrem?

  ærgeligt jeg ikke har en blog eller andet hvar hvar som du kan syde på, jeg er nødt til, at komme til dig, for at du kan bitche mig ha ha :)

  /Chilotte

  SvarSlet
 9. Ja, så fik du lige den. Lige i ansigtet. Du har brugt en oversætter og så er det helt skidt. Ethvert menneske vil jo vide, at flydende russisk, fransk og japansk er klart mere sandsynligt end google translate, så en afsløring er for alvor buuuuuurn....

  Gad vide hvorfor folk gerne vil have, at du fejler? Det virker som en pøbel med fakler og det hele. Bitterhed har mange ansigter, men det er åbenbart svært for enkelte, at stå ved den.

  SvarSlet
 10. Rolf, kandidat i pædagogisk sociologi for dælen !

  Sarkasme, skal jeg måske klappe det for dig :)

  Læs mine andre kommentarer og du vil opdage, at jeg er stor tilhænger af Bethany's bitcheri.

  /Chilotte

  SvarSlet
 11. Aij altså, hvor er de bare modne - og når så det halve år er gået, og de ved, hvor de står med hinanden og alle andre, så er de helt sikkert klar til at møde alle de udfordringer dette liv kan give dem - børn, sygdom, død, adskillelse osv! Hvor er det godt for en kyniker som mig, at få troen på ungdommen tilbage ved dette link til så meget omtanke og realitetssans! Aldrig ville jeg have fundet det selv! TAK Bethany
  PS: hvis han dækker de tynde behårede ben til, så kan det endda være, han også får udviddet sit erfaringsgrundlag......

  Lone

  SvarSlet
 12. Så kan vi bare lade som om, den var møntet på anonym i stedet. Det passer også bedre med faklerne.

  SvarSlet