mandag den 18. juli 2011

Bethany - Nobody's skraldemand

Det må være tiden, hvor jeg slår et par ting eller to fast (Igen). Mest af alt fordi al jeres ævl tager fokus væk fra det, der egentligt er interessant: Hvor røvsyge I ALLE SAMMEN er. 

Jeg taler om den del af jeres ævleri, der handler om mig. For det første kan jeg med hånden på hjertet afsløre, at jeg ikke er én af jeres faste jeg-lukker-klicheer-ud-hvorend-jeg-kommer-kommentatorer. I kender mig ikke, så lad for Guds skyld være med at beskylde hinanden for at være mig.  Det er spild af tid, I tager fejl og pådutter uskyldige mennesker at gøre ting, som de slet ikke skal tages til indtægt for.

 For det andet er det rigtig dumt af jer at tale på mine vegne, som når Fuldstændig Uden Relevans påstår, at han og jeg er her i Blogstilstanden for at rydde op. Må jeg være fri! Jeg skal sgu ikke rydde op i jeres lort – og da slet ikke sammen med ham - og jeg kunne aldrig drømme om at ønske en blogger maltrakteret i en sådan grad, at han eller hun pakker sit Sektanbefalede kluns og forlader Stilstanden.

Alle er måske ikke lige for loven, men alle er lige for Bethany, og jeg kan ikke lide en eneste af jer, så ingen skal føle sig mere ramt end den næste. Så når Klynkedilemmaet igen og igen og så igen bræger løs med sin tvivl om, hvorvidt hun fortsat tør og har lyst til at blogge om rundt regnet ingenting, kaster jeg op: Hvad helvede er det for en offermentalitet at smide for dagen af en blogger, som aldrig har fået Bethanys kærlighed at føle og desuden selv er én af disse, der har travlt med at piske en stemning op, som faktisk kun ville eksistere her på min blog, hvis I ikke havde så helvedes travlt med at stikke knive i hinandens rygge og dyrke et omdrejningspunkt (læs: mig), der tør sige alt det, som I er for nosseløse til at stå ved, at I faktisk også selv mener.

Lod I mig om at styre showet og klappede kaje (hvilket anbefales, da I alligevel bare lukker lort ud) ville det være tydeligt for selv jer Grødhoveder, at det er jer – hinanden imellem – der bliver rigtig grimme i kæften og dyrker personrettet mobberi. Jeg tager jer bare én efter én på allermest retfærdige vis, og uanset hvor hårdt I forsøger at stikke jeres næser op i min dertilindrettede, virker det ikke: Jeg stryger jer ikke fra Bethanys sorte liste – heller ikke dig Chilotta-Somskufucka, selvom du prøver så hårdt. 

Jeg er nobody’s skraldemand, ingens blogkompagnon og mindst af alt nogens ven. You all suck!

Bethany!

37 kommentarer:

 1. Her har du en (anden) af DKs mest sensitive bloggere, som på ingen måde kan tåle kritik. Hun har opstillet et regelsæt, så INGEN af læserne nogensinde kan smide en negativ kommentar til hende. Lidt tamt, altså. Tør du mon give hende lidt blæst? http://www.fierceogfattig.dk/2011/06/om-situationen-pa-fierceogfattig-dk/

  SvarSlet
 2. Bet, Lad mig lige gøre dig helt klart at jeg ikke har noget ønske om at være på nogle af dine lister, eller hvad du nu render rundt og noterer dig.
  Jeg skriver min mening hvor jeg kommer frem, og ævler og diskuterer som det passer mig. Og hvorfor gør jeg det? Jo, det er fordi jeg KAN - ligesom dig kan jeg bare gøre, som det nu falder mig ind uden, at skulle stå til regnskab overfor nogle eller noget.

  Og jeg kan da lige komme med lidt mere kritik, du er stadig ikke helt i omdrejninger som jeg skrev tidligere, du kører lidt i ring. Men der er måske ikke mere i muleposen, det er måske det du formår.

  Derudover er det fet at læse andres blogs via links og opdage man langt fra er den eneste der finder diverse kreaviteter (som regel grimme) noget af det mest kedeligste i verden. Men jo mere jeg læser, jo mere kan jeg se det er de amme 99 der cirkler rundt i den type blogs. Vi er trods alt nogle millioner andre, det gør mig glad :)

  /Chilotte

  SvarSlet
 3. Anonym: Jeg har vist været forbi dette medlem af sekten før. Men mht. moderation så ser jeg intet galt i at slette negative kommentarer. Hendes blog - Hendes regler.

  SvarSlet
 4. Chilotte og co.: Hvis man er utilfreds med blogkvaliteten så er man velkommen til at finde andre græsgange. Jeg skriver hvad jeg har lyst til, om hvad jeg har lyst til.

  Jeg holder mine bitterheder på egen matrikel. Kunne I ikke gøre det samme? Det er lidt trivielt at høre på jeres domme hele tiden, som i øvrigt er totalt irrelevante.

  SvarSlet
 5. Jeg forstår ikke helt,hvordan kan du i det ene øjeblik kalde ham ret relevans, og det næste øjeblik kalde ham for fuldstændig uden relevans, hvis du henviser til det samme indlæg?

  SvarSlet
 6. Bet, Du er nu så nuttet når du er en sur røv :)
  Næsten lige så nuttet som Onkel Anne.

  Men du har oprettet en åben blog, så jeg (og sikkert alle andre) skriver det vi har lyst til, og du opfordrer åbenbart til trivialiteter.

  /Chilotte

  SvarSlet
 7. Hvad Bethany mener i dag behøver hun ikke at mene i morgen.

  SvarSlet
 8. Bitterfissen kunne også være fordums bloggere som Many.dk eller En fugl i Hånden. Det var to nye forslag og så må i selv ligge og rode med resten. Som hun ville have sagt ;o)

  SvarSlet
 9. Priceless,Bethany..Fucking priceless!!

  SvarSlet
 10. Det er en overfortolkning at jeg ønsker at nogen skal stoppe med at blogge.

  Som jeg skriver opfatter jeg det som spas.

  SvarSlet
 11. Det må du hellere huske at fortælle klynkedilemmaet, Moffe

  SvarSlet
 12. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 13. Prøver lige igen.. Du taler så pænt, du må virkelig berige din familie og dine venner *Host*

  SvarSlet
 14. Ja, det "host" gjorde bare alverden til forskel, Pille

  SvarSlet
 15. Renovationsmedarbejder, om jeg må BE.

  LM

  SvarSlet
 16. Man vender ryggen til og så skændes I?? Kan I så være søde..
  Forresten, hvem vandt din give away med porcelænet????????????????

  SvarSlet
 17. Åhhh...hvornår kommer de dér t-shirt og bumper stickers med "I (heart) Bethany" og "You all suck!"??? - og børnetatoveringer...???

  SvarSlet
 18. En fugl i hånden? Many.dk?
  Interessant læsning Fitterbissen

  SvarSlet
 19. Tror sgu det ville være en underskudsforretning, Lotte ;-)

  Onkel Anders: Øhm? Jeg er på ingen måde med her.

  SvarSlet
 20. Bare andre er, så er det ok Fitterbissen

  SvarSlet
 21. Seriøst Bethany! tag dog en tudekiks og kom over det de andre skriver!

  Du er på samme kurs nu som de padder der sidder og føler sig trådt over tærene af dig.
  Prøv lige at læse dit indlæg igen. Det minder sku om dem du linker til, der brokker sig over at være ramt af dig.

  ellers hyggelig røvsyg blog du har skabt ;)

  SvarSlet
 22. hahaha her må grines den sad ,til kommentaren over mig ....

  SvarSlet
 23. Måske det bare er blevet "det nye sorte" at være bitter på Bethany? Hey - så har du i det mindste fået sat skub i en bitter-revolution...

  FYI - En fugl og Many.dk er lukkede blogge...Øjøjøj...hmmm...

  SvarSlet
 24. Ja puha den sad! Nu må jeg hellere ta' en dram! Ih altså.

  SvarSlet
 25. Tak for info, Lotte. Så blev jeg det klogere.

  SvarSlet
 26. Altså - hvis du vil ha' drama i blogland, så grav lidt i lukningen omkring En fugl...måske Onkel Anne kan hjælpe dig lidt? Det var vist Drama...(jeps - med stort D!)

  Men interessant...altså - hvis der er nogle af de bud, som overhovedet skal tages seriøst, spiller jeg på many.dk...

  SvarSlet
 27. Det jeg bare ville sige var: at jeg savner many.dk...ved ikke om hun var bitter, men måske lidt...Ej - Bethany er Bethany! (- det er også lige til en t-shirt!)

  Af nysgerrighed: hvor mange journalister har kontaktet dig?

  SvarSlet
 28. Lotte B jeg har aldrig hørt om many.dk
  Hvorfor er den væk?

  SvarSlet
 29. jeg er med på en lytter ..hvad var eller er Many.dk ???

  SvarSlet
 30. Jeg kender intet til nogle af de blogs. Som sagt en million gange, I kender mig ikke.

  Men jeg vil da gerne høre om "En fugl.." ?

  SvarSlet
 31. Din blog kunne jo nærmest fungere som en slags socialt eksperiment.
  Underholdene læsning i alle fald.

  SvarSlet
 32. Go'morgen...!! Øhm...many.dk var en blog, som en kvinde stod bag (aha!). Oh nooo...jeg skal ikke nævne navn (tør det sq ikke herinde!), men navnet kan ret nemt findes via google. Men - bloggen var ret god...noget med at udforske blog som et kommunikationsmiddel...ved ikke hvorfor den stoppede. Desværre. Hun startede den vist i 2003, så måske hun bare blev træt (tænker lidt på hende.dk - som også blev træt og holder "pause"). Many.dk startede vist også den første sekt - dvs. et blogfællesskab for Kbh (tilbage i 2003-4 var der måske ikke så mange...), men om den sekt stadig lever - I don't know (fik lidt engelsk med dér!).

  En fulg...Jeg tror slet ikke at jeg kan hele historien. Find en krea-blogger. Det var i den del af Blogland at der var krig...

  SvarSlet
 33. Many.dk havde samme grovkornede sprog, som Bitterfissen har og begge er ligeglade med om andre rammes hårdt af ordene. Den indestængte vrede, som skal klistres ud over andre, fornægter sig ikke.

  Måske er det ramt helt forkert, men ligheden er der.

  SvarSlet