søndag den 10. juli 2011

Pose-teaser - Afsløring!!
Nu er det jo dagevis siden at jeg lavede Bethanys pose-teaser, og derfor er indholdet af den (posen) sgu mere eller mindre tomt. Men sådan er det, når man har travlt, men alligevel ikke vil snyde jer for denne superskønne SURPRISE!! (Udtales med meget dansk accent). Mest af alt gør jeg dog det her for radiostjernen Klidmosters skyld. Hun har ventet, har hun! Og på ingen måde tålmodigt. Hun har rent ud sagt Bitter Twittet mig helt åndssvagt!

Nåh. Som I ser, er der en grøn cirkel om en af posens overraskelser. Det er hundeshampoo simpelthen. Og nu vil den opmærksomme læser nok øjne, at der også ligger fire Frolics på bordet, og så tror I nok, at jeg har vovsehund. Men nej. Frolics'ne er belønning til tvillingerne, når de går pænt og holder lorten i bleen, og shampooen er, ja det er lidt pinligt faktisk. Men jeg kan betro jer, at hundeshampoo gør mine ellers meget stride pubeshår HELT bløde. Skal bare bruge det i rigelige mængder, som I kan se på den snart tomme flaske. (Se, DET var sgu da et skønhedstip der vil noget. Go home, Dulledåser).

Gulerødderne er naturligvis til rå mad, æg fungerer ikke så godt til den slags har jeg erfaret. Grydesvampen er til fødderne, Macbook'en og Piet Hein lysestagen er for at indikere, at jeg altså er godt ved muffen(!).

Plaster er perfekt til at rive hår af overlæben med, og jeg har altså en del, spiritus i rigelige mængder giver sig selv - det er til datter på 4½ - gummistøvlen fandt jeg på legepladsen igår og syntes, at den var pæn nok til at være med på billedet uden nogen particular reason (Bemærk igen det engelske udtryk).

Og så kom vi vist igennem. Er det ikke bare suuuperflåååååååååt, det hele, hvaaaaaar? Forstår efterhånden det totalt candyflossfantastiske ved de der pose-teasers! Det er bare SÅ fabulous. (Kan jeg kraftedemig næsten ikke stave til!)7 kommentarer:

 1. For helved, hvor er det altså sjovt! Elsker simpelthen dine indlæg, vi skal sgu lære at tage lidt pis på os selv og ikke tage alting så skidealvorligt. Ja, jeg har også en blog og ja, jeg laver selv både giveaway's, teasere, sneak peeks og de occassional DIY's. Og brugere rigeligt med engelske udtryk. Men altså, hvis man ikke kan tage lidt gas, så er livet sgu for kedeligt! Tak fordi du ikke er ligesom alle andre.

  - Rikke

  SvarSlet
 2. Åhj, Kate Winthers shampooer gør underværker for pubeshår....

  Men så skulle du bare prøve hendes minkolie! ;-)

  SvarSlet
 3. Der røg alle muligheder for at blive medlem af enten den ene eller anden sekt. Det er IKKE en Hunter gummistøvle, det dér! Shame on you...eller måske rettere tillykke...

  SvarSlet
 4. Rikke: Tak selv, du :-) Må lige overveje det der "Sneak peak".

  June: Tak for tippet!

  Lotte B: Nå. Men altså, den er sgu pænere end mine oprindelige som er pyntet med store røde blomster. Købt i Netto.

  SvarSlet
 5. Muligvis ikke en 'Hunter', men så en 'Ilse Jacobsen'? ;P

  SvarSlet
 6. Der er en som kender sine gummistøvler, hvaaar?!

  SvarSlet
 7. Ahhh, endelig - nu kan jeg sove igen. OG drømme søde drømme om silkebløde pubeshår.......eller noget. Bitter twittet? Honey, you aint seen nothing yet!

  SvarSlet