fredag den 1. juli 2011

Københavnerafhjerte


Helt vanvittigt inspireret af nogle madbloggere får jeg helt spontant lyst til, at vise jer vores fredagsmad. Kom sent fra Kontoret, men orkede alligevel at kreere noget avanceret, på en hurtig måde, fordi jeg er ret ferm til det med mad.

I skal lige se et billede af aftenens festligheder:


Kattemaden, ja I har sikkert regnet det ud, det er til tvllingerne på 2. De skal virkelig have meget næring i den alder. Dåsen med Tempt er en sponsorgave, og den er naturligvis til datter på 4½. Flødeskummen er til mig selv for jeg trænger til at tabe et par kilo.

Og så er der min basilikum som ekstra sundt indslag. Lidt tør, jeg ved det, men man skal spare hvor man kan. Når man betaler herre meget skat og licens er der simpelthen ikke råd til så mange udskejelser på krydderurtekanten.

5 kommentarer:

 1. Madbloggeren Bethany - tillykke med den nye titel. Hvem skulle nu have troet det?
  Kattemaden ser da helt vildt lækker ud og tilsat lidt gammelt basilikum, er det grønne drys jo på plads.

  SvarSlet
 2. Nå, jeg skred jo ellers herfra i protest for et par dage siden - men da jeg for det første må indrømme, at jeg sniger mig herind hemmeligt for at se hvad her sker, og for det andet kan konstatere at du også har overgivet dig som ægte madblogger, så tror jeg squ alligevel jeg melder mig som officiel fast læser igen! Tænker dog stadig over mediestuntet her - og dit billede virker bare bekendt. Ikke fordi det er som at se mig selv i spejlet om morgenen, men mere fordi det ligner noget fra et teaterstykke jeg kender..... det tænker jeg videre over.
  Mht tvillingerne - jeg får leveret 10 kg kattefoder ad gangen til døren. Bare et tip!

  SvarSlet
 3. Jeg er vildt skuffet over at du ikke tænker mere på dine børns ernæring. Hallo, man kan altså få økologisk kattemad!

  SvarSlet
 4. Vidste bare at den ville komme, Klidmoster! Pis altså!

  SvarSlet
 5. Men hey. Kattemaden er da MSC-mærket?

  SvarSlet