søndag den 3. juli 2011

Bethanys pose-teaser!


Nårh. Jeg har været på shoppingtur. I Spar. Og jeg ved bare, at I er ved at af spænding over indholdet. Har jeg ret??? Men jeg siger ikke noget. Det her er nemlig en TEASER. Jeg har lært, at det er sådan dem fra Sekten gør når de har købt noget super smart.

Nu skal I gætte på hvad der er i posen, og så fortæller jeg det om et par måneder. Er det ikke bare en fantastisk idé? (Jo, det er så)

I får det lige på russisk også. Jeg er jo international, så er nødt til at oversætte indlæg til fremmedsprog.

Nårh. Я был на магазинам.Spar. И я просто знаю, что я умираю от волнения по поводу содержания. Прав ли я? Но я не буду говорить. Это именно тизера. Я узнал, что именно так их от секты, когда они купили что-то супер умным.

Теперь я думаю, что находится в сумке, и я скажу, это в несколько месяцев. Разве это не фантастическая идея?

Fordi det er søndag eftermiddag slutter vi med lidt fodporno.

6 kommentarer:

 1. Sgu da morsomt, at folk har lyst til at flashe grimme fødder med udtværet neglelak i et par sandaler, der åbenbart er mere torturinstrumenter end fodtøj.

  SvarSlet
 2. Hmmmm... 6 guldbajere og en Underberg?

  SvarSlet
 3. Er det ikke lidt for bloggerleflende et indlæg fra din side?

  SvarSlet
 4. jaaaaa, jeg synes osse at den bitre er ved at bløde meget op sådan helt generelt. Nu holder hun squ gættekonkurrencer - hvad blir det næste? Det er vel en give away af posens indhold?

  Jeg gætter på der er købt det nye Se og Hør, mariekiks og nutella....

  SvarSlet
 5. I er eddermaneme et krævende publikum!

  SvarSlet
 6. Årrh, hader det!!! De gør det også ovre I den anden sekt (looklab, hvor bloggerne bare er virkelig "sjove" på bridget jones måden og skriver dansk med engelske gloser). Der har de i øvrigt også sneak peeks på deres tøj. Som om deres grimme zarakjoler er så spændende at man ka trækkespændingen ud i flere dage?! Fatter det bare slet ikke!

  SvarSlet