torsdag den 7. juli 2011

Kaffedrikkende pædagoger m.m.

Er morgenstille.

Havde anstrengende episode i både børnehave og vuggestue. Jamen, de pædagoger laver kraftedemig ikke andet end at søppe kaffe og læse "Femina". Kan sgu da godt forstå at ungerne bliver hængt på legepladser og drukner i søer. Hvad skal det ikke ende med når mine puslinge dagligt er i hænderne på sådan en omgang "Mangler simpelthen ord for dem". Hvem ind i helvede skal SÅ opdrage mine unger?? Alt skal vel ikke hænge på mig, skal det?? Hva'?! Nåh, men skal vel være fuld af taknemmelighed hvis de overlever dagen.

Nogen sender links til blogs jeg skal kigge på (I er fandme nogle haters, I er!), så har lige været forbi blog-land.dk. Hvilket så har resulteret i, at jeg sidder med Gingerbreadudtryk i øjnene, og lissom ikke kan komme videre i dagens arbejde. Seriøst, er nogen ude på at tage livet af mig?

Og nu skal jeg altså videre hvis jeg skal nå frokostpausen. I har vel også nogle Give Aways I skal deltage i. Og ja, nu linker jeg til Onklen igen, men der er jo for fanden ingen andre der gider! (Bebrejder jer INTET)

8 kommentarer:

 1. Goddag *sms*

  Nu er jeg lige kommet dumpene forbi dig tænkte lige på om du ikke havde lyst til at få en plads på min side under link hvis du linker mig får du en plads hos mig (: Tænkte osse lige på noget andet har noget der hedder på besøg du kan læse mere her http://dytbat.wordpress.com/pa-besog/ Håber du har lyst til at være en af dem... Håber at høre fra dig på min blogger måtte jo lave ny pga ham jeg havde hos snakket jeg ikke med mere og endt med at han bare lukket den ned uden jeg fik det at vide så håber du kan lide min blogger nu jeg kun har været igang i en halv uge ca... (: Forsæt god dag...

  Hvis du vil svare ville jeg blive glad hvis du gjorde det via min blog (:

  Mange knuser fra Dytbat/Lise

  SvarSlet
 2. Tak for linket. Det er altid dejligt at få opmærksomhed, og specielt fra dig sveske!

  SvarSlet
 3. Ja altså, det er det skæggeste indslag længe i blog-verdenen.
  Der må være godt stof til at udgive den som bog, hvis du kan fastholde tonen og den ikke løber kedeligt ud i sandet.

  Jeg glæder mig rigtig meget til, at se hvad den oprindelige mening var, for et formål med den udover at ruske nogle er jeg _ret_ sikker på der er :)

  Hilsen Chilotte

  SvarSlet
 4. Dytbat; måske jeg står alene med det her og så samtidig udstiller min utrolige uintelligens, men jeg fatter INTET af, hvad du skriver. Hvem er "ham" og hvad er det præcis, du vil have?

  SvarSlet
 5. Tager det som et kompliment... Tror jeg... :)
  Men al omtale er vel god omtale - selvom den er bitter... Og tak for dine generelt bitre indlæg - er meget stor fan af dem!
  KH Trine

  SvarSlet
 6. Tror det dytbat skriver er:

  Goddag *smilermegetsødt*

  Nu er jeg lige kommet dumpende forbi dig og så tænkte jeg lige på om du ikke havde lyst til at få en plads på min side under link? Hvis du linker min side får du en plads på min blogroll (: Tænkte også lige på noget andet: jeg har noget der hedder "på besøg". Du kan læse mere her http://dytbat.wordpress.com/pa-besog/ Håber du har lyst til at være en af dem jeg kører features med... Håber at høre fra dig på min blog. Jeg måtte jo lave ny pga at ham jeg havde blog hos tidligere, snakkert jeg ikke med mere og det er endt med at han bare lukket den ned uden jeg fik det at vide, så jeg håber du kan lide min blog nu. Jeg har kun været igang i en halv uge ca... (: Forsæt god dag...

  Hvis du vil svare ville jeg blive glad hvis du gjorde det via min blog (:

  Mange knuser fra Dytbat/Lise

  SvarSlet
 7. - når man ser bort fra den manglende tegnsætning er det mere forståeligt.
  Dejligt studie i flow of consciousness... :)

  SvarSlet
 8. Warning: Ja, er ude på at tage livet af dig. For ved jo godt, at der kun er en ting, der er værre end dårlige blogs og det er positivitet. Og ros.

  Jeg er (fanme) heller ikke meget for det, men synes alligevel jeg vil sende en lille opmuntring i din retning: http://christinamelchiors.dk/loes-fabuleren/bitterfissen-is-in-da-house/

  SvarSlet