mandag den 11. juli 2011

Erotisk buttet!

Jeg kan ikke håndtere det udtryk! Det er ikke til at arbejde med, for man kan jo ikke tænke det til ende. Man er jo for fanden ikke erotisk buttet, vel? Man er bare tyk, fed, dellet, pære, æble eller whatfuckingever. Misforstå mig nu ret. Jeg har det fint med tykke tumlinger. Er selv indehaver af noget ekstra, uden dog at være michelinagtig. Men erotisk buttet?!!? Who are we kidding? (Notér jer venligst og endnu en gang de engelske gloser) Hvem har opfundet det udtryk??

Det tror jeg faktisk godt, at jeg kan svare på: En tåbelig mand forelsket i en tyk dame, som ikke kunne forsvare sin kærlighed overfor sine øldunkede kammesjukker. Mænd er fjollede på den måde. De tror, at de kan stikke en lodret løgn, som kun blinde vil overse og alligevel overbevise andre om, at de har ret. Erotisk buttet min franske popo. Hun er tyk, du elsker hende. Det behøver du ikke forsvare. Det er lidt ligesom bloggere, der konsekvent i deres første blogindlæg skriver: "Jeg skriver blogs helt for min egen skyld". Nej, du gør ej, din tåbe. Du skriver blogs, fordi du tror, det gør dig til Nynne, Carrie eller en af de andre hjernedøde skrivekraner, som har indbildt nutidens kvinder, at man kan have jord i hovedet, og alligevel være en succes.

Fjollet, si'r jeg bare!

B!

9 kommentarer:

 1. Det er da ikke fjollet! Flere er blevet kendt for at have jord i hovedet. Hvis vi går ud af blogland, så bare tag Amalie ;-)

  SvarSlet
 2. Udtrykket Erotisk buttet blev rigtig nok sagt af en mand, men til en kvinde.

  "Nej skat, du er ikke buttet/ser fed ud, men Dejlig Erotisk Buttet :-)". Hun blev glad, følte sig begæret, og så fik kan såmænd lov til at stille sin kødelige lyst.

  Gutterne fik foklaringen, at hun havde nogle store nødder. Det var og er en acceptabel forklaring.

  SvarSlet
 3. Argh, hader også det udtryk - og jeg er endda selv reubensk af statur ;-)

  SvarSlet
 4. Hvem fanden er Amalie??

  Kichian: "Fik lov til at stille sin kødelige lyst"? Var hun sådan en frigid tingest da, uden egne behov?

  Lorte forklaring imo


  Klidmoster: Jeg ville ikke kunne tage en tynd madblogger seriøst. ;-)

  SvarSlet
 5. argh, en videoblog? (vlog?) Det har jeg da slet ikke tid til...

  Hvis nogen sagde til mig, jeg var erotisk buttet (for det er jeg ikke - jeg har nemlig bare store knogler og har for meget eftergraviditetsfedt - og hvad så om det er 2 år siden jeg fødte sidst?!!) så ville de have ringen for ørene en ugen efter (og min hånd ville sandsynligvis summe ligeså længe).

  SvarSlet
 6. Jeg er buttet erotisk!

  SvarSlet
 7. Helt ærligt...
  Hvis man accepterer at bli' kaldt erotisk buttet SÅ..!!
  Det er grænseløst selvbedrag at tro det er et kompliment...

  SvarSlet