tirsdag den 5. juli 2011

Alle elsker Bethany


TI gange i løbet af de sidste dage er jeg blevet fundet på "Jeg elsker Bethany". Så værsgo, her er et krus. Det er helt ok at elske mig, også selvom jeg er komplet ligeglad med det.

Og på en måde er jeg sgu glad for at nogen gider sige det, når nu mine børn ikke gør. (For det gør andres børn jo åbenbart)

Jeg er på kontoret, og har mindre krise. Chefen er ikke kommet, og jeg har på nuværende tidspunkt tre mennesker på Facebook som har ansøgt om venskab. Jeg gider VIRKELIG ikke være venner med dem, men man er jo en RØV hvis man afviser, ikk'? Og ingen gider da være en røv.

Hader virkelig Facebook, og jeg er bagud med ALT, fordi jeg lige skulle ha' poket hele rækken derinde. Det er man jo ligesom også nødt til.


11 kommentarer:

 1. Jeg stemmer for en Natholdet Cup Swap...

  SvarSlet
 2. Du kan da bare komme på google+ i stedet.. der er alle de seje :P

  SvarSlet
 3. ...griiiner, vi elsker da at hade;O)og grinene er ganske gratis tak for dem ;O)
  ha´en dejlig dag,du kan skylle ned med en bitter lemmon ha´ha´
  jip

  SvarSlet
 4. Kæft, et røvsygt indlæg!? Var det virkelig, hvad du (I?) kunne komme op med i dag? Det er med overraskende hurtighed, at niveauet for kvaliteten af dine (jeres?) indlæg daler.

  SvarSlet
 5. Jeg kan jo ikke opfinde den dybe tallerken hver dag.

  SvarSlet
 6. Sådan! Og her kom så bloggen hvor selvironien trådte frem, klart og tydeligt lysende.

  BitterBermudaBloggen er da i virkeligheden en meta meta blog, hvor blogejeren skriver over sin egen uforståelige trang til at læse andres lige så ligegyldige blogs. Pointen er, at man ikke kan lade være (med at spilde sin tid). Og det er kimen til megen spildt tid og bitterhed :-)

  SvarSlet
 7. Nå ja. Og så det ligeså uforståelige (og givetvis lidt latterlige) som at søge "fremmedes" venskaber og kærlige tilkendegivelser.

  Jeg kommenteres, ergo er jeg.

  Bitterfisse, du er bare en voksen teenager, der ikke er nr 1 til Paradise Hotel eller Gid vi havde talent.

  SvarSlet
 8. Kan ret godt li' dig, Kichian, men det kan jeg bare ikke fortælle her. Okay? Har tilsyneladende allerede en masse at leve op til, uden overhovedet at ville det.

  SvarSlet
 9. Jeg har tillid til dig Bethany ;-)

  Herligt, nu har jeg det på skrift, at nogen (flere) kan li' mig.

  SvarSlet
 10. Ha ha, inden du selvantænder af bare fryd over at være elsket rundt omkring, vil jeg skynde mig at fortælle at en eller anden, uvis af hvilken grund, havnede hos mig forleden efter at have søgt på ordene "bitterfissen bethany er en kæmpe idiot" :oD

  SvarSlet
 11. Vi elsker vel alle at hade sandheden - et eller andet sted er det jo dejlig let.

  SvarSlet