fredag den 29. juli 2011

Parter en katolsk drøvtygger vs. Chilotten

Er først lige kommet fra kontoret. Har hverken fået vådt eller tørt hele dagen. Har bare været i Chefens magt. Lur mig om idioten ikke er sadist i sin fritid! Nåh, men GODT at tvillinger på 2 og datter på 4½ er på bootcamp, for sommetider går børn og karriere bare ikke godt i spænd!!

Og her sidder I og venter på usselheder og sladder, og så har jeg intet! Heldigvis er Rolf gået i Detektivens fodspor, og har fundet bloggen hvor Chilotte folder sig ud på allermest tåkrummende måde! Jeg får helt ondt af "Parterenkatolskdrøvtygger". Jeg føler mig jo som MotherFuckingTheresa i sammenligning med hende Chilotte. Så tak for det. Men det er vist da tydeligt at der er gammelt nag imellem Chilotten og kreakragen. Var det mon "Den lille lune" som startede det hele? Ja, jeg spørger bare!

Slutteligt: Hvis I vil se de tvillinger som IKKE er mine, så kan I fistre over til Dilemmaet. Hun er så stor fan af Bethany, at hun har "youtubet" mig. <3 . Sender sgu snart en t-shirt eller noget.

Godnat. I morgen skal det handle om optagelsesprøver hos Sekten. Stay tuned! (Øhm, bliv på kanalen?).

Bethany!

24 kommentarer:

 1. Whoooaaaa. Hvad sker der for, at der er en der hedder Rolf, der kommenterer hos hellig-ko? Total parallelunivers!

  SvarSlet
 2. Ja nu du spørger Rolf, kan jeg da kommet med et godt bud på et svar !

  Af samme grund som du hænger rundt her og på andre blogs måske? (se miiiig, se miiig)

  At du så vælger, først at henvise til min dialog på den omtalte blog her på Bethany's, for derefter at rende tilbage på koens blog og kommentere negativt om både mig og Bethany, som trods alt i en vis form for enighed "taler" her på en blog der rent faktisk tilhører Bethany fortæller vel en smule om din sensationslyst.

  Jeg synes dete er i orden at have en direkte dialog med en blogejer, enighed eller ej, jeg synes _ikke_ det er i orden at rende her med sladder for derefter at rende over til en anden blog og sladre videre om personer herinde. Det kan man da kalde paralelunivers (i dit hoved)

  Du skriver at jeg hetzer folk herinde, er det virkelig noget du har set foregå?

  Ved du hvad Rolf, i mine øjne synes jeg du skal hoppe permanent over på slagtekoens blog til de andre tøser, så kan i sammen finde ud af at hækle nogle gummihjerner i pangfarver i kan hænge over kaminhylden.

  Men jeg takker på egne vegne (bethany takker nok selv på den ene eller anden måde) for min person og hvad jeg går og skriver rundt om på nettet. Du behøver ikke anstrenge dig en anden gang, jeg magter simpelthen ikke tøsefornærmede mænd med ekstreme feministiske tendenser i forkert retning.


  /Chilotte

  SvarSlet
 3. Må jeg komme med et forslag? Ikke mere opmærksomhed til Tjilotte. Tavshed i denne tråd. Ignorer!

  Hvis man nogensinde har stået i en skolegård, lærte man på første dag, at det er opmærksomhed, det at man gider at reagere, der er benzin for hendes type.

  Louise

  SvarSlet
 4. Bethany er skyld i at folk mister lysten til at blogge eller hemmeliggører deres blogs, så de bliver fri for den grimme mobning og hetz der finder sted på den blog fra ejeren selv, men i særdeleshed også fra læserne

  citet: Rolf

  Ja hvad fanden laver DU så her må jeg spørge???

  SvarSlet
 5. Du er jo helt ude af stand til, at forstå verden som alle andre. Jeg skrev jo netop, at det IKKE er mig. Der er åbenbart mere end én Rolf (total chock, I know). Jeg kommenterer altid med min google-konto og hvis jeg ville svine B havde jeg nok valgt et andet navn. Jeg kan godt se, at det kan være forvirrende for dig.

  SvarSlet
 6. Der er også en (eller flere?) som er begyndt at underskrive sig som Bethany. Måske er det den samme, eller også er der flere mennesker i verden ved navn Rolf? (Det tvivler jeg godt nok på, men ok) ;-)

  SvarSlet
 7. Ha. Ja, jeg er vist ikke kendt nok til, at have kopier endnu, så det må være en navnebroder fra et andet univers. Tydeligvis ikke så bitter.... måske jeg skulle lære ham at kende :)

  SvarSlet
 8. Synes du skal holde dig fra ham. Han lyder som et grødhoved.

  SvarSlet
 9. Du har ret... candy floss bliver også så vammelt efter en enkelt bid.

  SvarSlet
 10. Årh, nu kunne jeg godt spise et stykke jordbærtærte.

  SvarSlet
 11. Det er Lunas afdeling :)

  SvarSlet
 12. Hvad Chillotte ikke fatter er, at der er forskel på at kritisere, på måden at kritisere på, og på at være uenig. Man kan godt kritisere uden at hælde en spand lort ud. Man kan godt være uenig, og samtidig vise respekt. Men det evner hun ikke. Især ikke når hun hælder lort ud på folks egne banehalvdele. Hun sidder og føler sig berettiget til at svine folk til, fordi de "udstiller" sig selv på blogs, under dække af "bare" at være uenig og kritisere, men det er i virkeligheden et forsøg på grov mobning. Mangel på accept af at folk oplever og ser en anderledes virkelighed end hendes egen. Mit lommepsykologiske gæt er, at Chilotte i barndommen var en af de mobbere, der førte an og et forsømt barn. Jeg tror Chilotte trænger til anerkendelse og opmærksomhed, mere end nogle af hendes mobbe-ofre.
  - Mille.

  SvarSlet
 13. jeg er glad for du ikke er min lommepsykolog mille. du kan få meget ud af ingenting. stakkels dine omgivelser hvis du analyserer alle indlægsforfattere på internettet.
  men det er måske nærmere tilfældet du går efter en bestemt person, af bestemte grunde? jeg tror det og er din kritik så ikke en spand lort trods alt i sidste ende.

  SvarSlet
 14. Definer da så venligst for mig, hvad "ingenting" er, for dem der står for Chilottes skud. Og bemærk venligst at jeg kommenterer hendes handlinger, og ikke hendes person. Deri består den altafgørende forskel, som Chilotte selv ikke mestrer. Så hvori består lorten helt præcist?
  -Mille.

  SvarSlet
 15. hvis du har så meget imod nogle står for skud hvad laver du så herinde? er du sendt af koen eller hvad???

  SvarSlet
 16. Der er meget gammelt had herinde, hva'?

  I strikker altså grimt allesammen, så slap nu af!

  SvarSlet
 17. ja, hvis jeg skulle følge din egen retorik, skulle jeg spørge dig, om du er sendt afsted af Chilotte...men det er lidt under mit sædvanlige debatniveau. Men jeg vil gerne svare på, hvorfor jeg hæmger ud hos Bethany. 1:Hun skriver skidesjovt. 2:Hun evner at lade det skinne igennem, at det er gas, når folk står får skud. 3: Hun kan tage, at folk svarer igen, og 4: hun gør det på sin egen blog.
  De fire ovennævnte punkter opfylder Chilotte efter min mening på intet tidspunkt. Faktisk oplever jeg kun hendes behov for at nedgøre andre, hvilket i min bog tyder på at hun ikke hviler ret meget i sig selv. Og deraf konkluderer jeg, at hun kunne bruge noget positiv opmærksomhed og anerkendelse. Var der mere, du gerne ville vide? :-)
  - Mille.

  SvarSlet
 18. Mille:

  Jeg kan se du livligt diskuterer undertegnede her.

  Jeg forstår egentlig ikke dit angreb helt, når jeg gennemgår alle mine kommentarer på denne blog, så er det ikke mit indtryk at jeg negør hverken førtidspensionister, seksuelle minoriteter eller andet som har stået for skud. Du kan måske hjælpe med at finde et sådant indlæg her? Der er rigtig mange der "nedgør" andre her end jeg skulle gøre. Det er undrende du ikke skælder ud på dem. Deraf må jeg konkludere du nok har en lille "hage" fra en helt anden blogside du gerne vil have gjort færdig.

  Men tjek alle min indlæg og find dem frem hvori du mener jeg nedgør andre (mere end denne blog lægger op til i satire) og mon du kan finde noget interessant.

  Jeg tror det faktisk ikke Mille og dermed anser jeg denne ensidige dialog for afsluttet !

  /Chilotte

  SvarSlet
 19. Jeg havde heller ikke forventet af dig, at du ville kunne forstå mine betragtninger, kære Chilotte. Og jeg er på ingen måde interesseret i at gå i clinch med dig, hvor vi skal sidde og udveksle tolkninger og opfattelser i hver af dine indlæg.
  Jeg konstaterer, at dine indlæg gør mig ubehageligt til mode, nøjagtigt som mobbende mennesker gør.
  Alene det, at jeg beskriver min opfattelse, som du opfatter som et angreb - I rest my case.
  Og ja, jeg læser ikke kun dine indlæg her, men også dine indlæg på den blog der er linket til i dette indlæg. Når man dropper forbi og ikke kender nogen af de involverede, virker dine udbrud rimeligt umotiverede, og jeg tænker GODT det ikke er mig, der sad som modtager for den gang lort...så hvis du gerne vil fremstå på anden måde, end en der langer ud til højre og venstre, skulle du måske overveje at skrive privat til folk, hvis du i den grad har noget udestående med dem?
  Alt godt til dig.
  - Mille.

  SvarSlet
 20. godt så. Jeg virker ubehagelig på dig uagtet jeg rent faktisk sjældent skriver personrettede indlæg med mindre det er en del af en satire.
  Blogejer på omtalte blog virker ubehagelig på mig og jeg stopper derfor med at læse hendes indlæg. Jeg synes du skal være lige så fornuftig, men det glæder mig vi nåede frem til kernen i sagen netop en forargelse over mit indlæg på en anden blog ( som jeg sagde) og at du ikke formåede at finde andre indlæg.Har du selv overvejet at skrive med email sådan man ikke behøver at benytte spalteplads hos andre for at forsvare sine meninger ? Prøv det en anden gang så du ikke selv fremstår som en hader på andres udenforståendes blogs.

  For god ordens skyld ( og din) har jeg oprettet en fanklub. Der er du mere end velkommen til at hade eller elske, så endnu en gang skal jeg lade dig forstå at sagen er lukket. For din, for min og ikke mindst for denne blogejers skyld  / Chilotte

  SvarSlet
 21. 1:
  Nu er der jo bare det lille aber dabei at jeg ikke kan drible udenom dig, når det ikke er din blog men Bethany, jeg gerne vil læse hos, Chilotte. Ejerfornemmelser over en blog der ikke er din, er vist ikke på sin plads her.
  2:
  Dit sølle forsøg på at nedgøre - at jeg ikke formår...? Får mig stadig ikke til at trawle indlæg igennem, for det er pænt nytteløst i forhold til at bibringe dig lidt selvindsigt. Men her kommer da et stikord: onkel Anne?
  3:
  Jeg ville da gerne have mailet dig. Nåh nej. Du er jo anonym...og har ikke selv en blog...
  Men det er åbenbart kun tilladt dig, at være uenig og debattere og kritisere, eller hvad??
  Men hav det fortsat pænt, ik?

  SvarSlet
 22. Jeg glemte at underskrive, på denne udenforstående blog, i et indlæg der handler om bl.a. din person...men som man skal afholde sig fra at kommentere, ifølge dig.
  Kan helt ærligt ikke se det odiøse i at jeg læser og kommenter på et link, som dette indlæg henviser til? Så jeg forstår ikke din "aha! Sagens kerne"-reaktion? Hvor trykker skoen, Chilotte?
  Har du hørt om udtrykket "moral er godt, dobbeltmoral er dobbelt så godt", Chilotte?
  - Mille.

  SvarSlet
 23. Ja du glemte "skrive under" med endnu et anonymt navn, måske skulle du tilbage for at se hvad du hed dennegang - hvad ved jeg.

  Hvis du gerne vil læse denne blog od undgå mig, så skal du nok bede forfatteren om at undlade sætte mig/mit navn ind i diverse skriverier med links tilhørende. Det lyder til det er her du har fået den opfattelse af mig som du har (hvis dét så passer)Jeg figurerer jo en del steder (endda med overskrifter) noget jeg ikke selv er herre over eller har bedt om. Så tag den med Bethany ikk?


  Som et sidste desperat forsøg, nu du ellers har fået tilbuddet om at svine mig til i min fanklub (men ikke benytter dig af så vi kan undgå offentlig storvask) jamen så hiver du simpelthen Onkel Anne ind i det hele.
  Det var ikke en mulighed OA selv kan forsvare sig og fortælle mig hvis der er noget hun er utilfreds med tror du?

  Og flot nok, jamen så undgår du også lige de cirka 44 andre indlæg jeg har lavet som ikke generer nogle (udover dig altså måske) ligesom du fortsat...nedgør mig (må man godt det?) på en blog du ikke ejer.

  Jeg kan virkelig ikke se forskellen *G*

  Prøv nu at komme lidt videre i dit liv ikk (du må da have andet at lave)og så tag imod tilbuddet og kom af med alle dine skrappedulle frustrationer, så kan det være du kan komme videre med dit liv.

  Og egentlig er jeg hamrende sur på mig selv over at skulle blive ved at ævle/kævle med dig her og synke ned på dit niveau, specielt fordi du har fået et godt tilbud nu 2 gange, som du åbenbart enten ikke fatter - eller (nærmere) ikke ønsker.

  Jeg er enig i at dumhed skal ties ihjel (ialtfald her på B's blog mellem os 2) så det gør jeg nu. Alt hvad du personligt siger/skriver om/til mig her læser/kommenterer jeg ikke fremover.

  Så er det _vist_ skåret ud i papstykker så tykke som elefantfødder.

  /Chilotte

  SvarSlet
 24. Du bad mig komme med et eksempel, søde Chilotte - og så er eksemplet ikke godt nok? Jeg kan ikke se at Onkel Anne skal forsvare noget, jeg beskriver oplevelsen af at du sviner andre til? Min oplevelse vel at mærke. Jeg gør mig på ingen måde fortaler for, at OA oplever det samme.
  Du skrider i svinget, Chilotte, som hver gang din argumentation svigter. Så ser du alting som angreb og det er sørgeligt. Jeg har på intet tidspunkt påstået at mine betragtninger var faktum eller virkeligheder, og lige der læser du mine betragtninger forkert.
  Jeg ønsker dig endda positiv opmærksomhed og anerkendelse - hvor meget had ligger der lige i det?
  Og så tag ansvaret for dig selv, og hvornår du ikke har mere at tilføje, så skal jeg nok tage ansvaret for mit behov. Det skal du heldigvis hverken styre eller bestemme.
  Så igen, alt godt for dig, Chilotte. Hav det pænt.
  - Mille.

  SvarSlet