tirsdag den 26. juli 2011

Vil du på Bethanys No-go liste?

Nåh, så er nogle af De andre sure...igen.

Gingerbread har lukket sin blog, er jeg i den grad blevet gjort opmærksom på. På grund af mig? Ved det ikke, men i så fald er damen vist ret fintfølende. Man er nødt til at fatte i sit grødhoved, at så snart man smider sig ud i cyber til offentligt skue, så risikerer man kritik.

Men godt så! Jeg er ikke interesseret i at folk skal nedlægge deres blog pga. mine skriverier, så hvis man vil frabede sig Bethanys opmærksomhed, kan man sende mig en mail på bitterfissenbethany@gmail.com , og så kigger jeg ikke længere til jeres side. (Medmindre I kommenterer herinde). Dog kommer man til at figurere på Bethanys No-go's, som kan ses i kolonnen til venstre.

Bethany!

38 kommentarer:

 1. Det er vel egentlig en fair nok løsning på dét.

  /Chilotte

  SvarSlet
 2. En ting er kritik - noget andet er hetz, som jeg synes, du har kørt på flere bloggere. Så ville

  SvarSlet
 3. Sluttede den kommentar ikke lidt brat?

  SvarSlet
 4. Hold nu kæft!!! En no-go liste... Det er der vi er kommet til i dagens Danmark - en vil-du-ikk-nok-la-vær-at-sige-højt-at-du-ikk-ka-li-mig-og-bare-lad-som-om-jeg-ikke-er-her-liste..
  Nu gør jeg sgu lissom dig, B - æder en Bastogne mere!

  Iøvrigt tror jeg ikke at Ingefær-damen har lukket sin blog, men blot lukket adgangen for den brede offentlighed, så man for eftertiden udelukkende har adgang med kode, som kan rekvireres ved kontakt til hende... Så folks - lad nu være at gå i selvsving og få det til at lyde som om nogen har skubbet nogen ud over en bro eller noget...

  SvarSlet
 5. Nogle mennesker har brug for deres candyflossverden...

  Jeg forstår i øvrigt ikke, når man mener at jeg er den mest forfærdelige person i verden, at man så alligevel læser med herinde.

  Jeg har lært at man skal ignorere de slemme. Ikke give dem opmærksomhed.

  SvarSlet
 6. Smart træk af Gingerpigen først at få sin blog nævnt i Alt for Dåserne, for derefter to dage senere at lukke adgang til hendes "sådan-lidt-fjollede" lille blog.

  Gooodt tænkt!

  SvarSlet
 7. Hvem er man? Nå, men det kunne også tænke sig, at denne man følger med for at finde ud af, om der skrives om vedkommende, selvom denne man ikke kan fordrage tonen på bloggen.

  Som jeg ser det, er der ikke en skid forskel på reaktionen hos en Bitterfisse og en fornærmet Ginger. Sidstnævnte vælger at lukke adgangen for Bitterfissen og denne kvitterer så med et tudeindlæg. 1-1.

  Ryyyste pose

  SvarSlet
 8. Hvad har du mellem ørerne? Anonym. For det er da ikke hjerne.

  SvarSlet
 9. @Anonym kl. 14.54 .... ENIG!

  SvarSlet
 10. Ak Ak, Så I piver over at jeg hænger folk ud, og så piver I også når jeg giver dem muligheden for at undgå det?

  I er da i sandhed en flok jubelidioter.

  SvarSlet
 11. Vorherre bevares hvor I klynker !!! alle sammen

  en list for dem man følger
  en liste med dem man ikke må kikke på
  en list men dem man ikke må skriv om

  Gud fader bevares ...

  Gab Zzzzzz

  har man en side på nettet som alle kan se ,så er der frit slag på alle hylder og hvis du ikke kan lide lugten så lad vær med at kik ...

  tænk på alle dem der har været igennem bøger og blade og såsom svikmøllen og tv-satire- og internet sider der skriver om de kendt ,som lige få en sviner med på vejen og de billeder der bliver taget af dem hel og halv nøgne .. her er det så jeg er glad for jeg hverken er rig eller berømt eller berygtet :)

  smil forfanden :)

  SvarSlet
 12. Må man også skrive til dig hvis man overvejer at starte en blog bare for at blive omtalt her? Kan godt nok hverken hækle rondeller eller optræde med noget andet interessant- men manglende talent da på den anden side ikke holdt de andre tilbage...

  SvarSlet
 13. Manglende talent er alfa og omega i Blogstilstanden, Mariepigen.

  SvarSlet
 14. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 15. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 16. Sidste anonym: Helle har 96 læsere, du har øhm 2 anonyme uintelligente og lede kommentarer. Tror godt jeg ved hvem der vinder den konkurrence.

  SvarSlet
 17. By the way, så må man sgu da forvente at blive omtalt både positivt og negativt, når man reklamere for sin blog i et nationalt blad.

  SvarSlet
 18. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 19. De kommentarer som er slettet omhandler andre kommentatorer og ikke mig. Desuden er det åbenbart sjovt at underskrive sin kommentar i mit navn, og det bliver naturligvis også slettet.

  SvarSlet
 20. Foreslår at den perfide anonyme 18.26 (og flere gange tidligere) kommer på en helt særlig "no-go" liste!

  SvarSlet
 21. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 22. Hvad er egentlig forskellen på, at skrive grimme ting om dem der kommenterer her og skrive grimme kommentarer om dem DU skriver et indlæg om?

  Jeg husker kommentarer fra folk, som har skrevet meget usle kommentarer om dem du har skrevet indlæg om. De kommentarer bliver sjovt nok ikke slettet.

  SvarSlet
 23. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 24. Anonym kl. 19.56 - så ville der ikke være en Bitterfisse på blogspot.com. Ikke at det ville gøre noget og dog, for lge nu føler jeg mig da underholdt. Der skrives og slettes og skrives og slettes i et væk :D

  SvarSlet
 25. Min blog mine regler. Jeg sletter hvad jeg finder for anstødeligt. Længere er den ikke.

  Og jeg sviner på ingen måde folk til i det omfang som den anonyme idiot gør.

  SvarSlet
 26. Det kommer da til at kræve en barnepige til enten dit yngel eller din blog. Det lader til at der fortsættes i det uendelige, men okay, ynglet drikker måske også Branca?

  SvarSlet
 27. Der er helt klart ved at være basis for en assistent, hvis den anonyme med det grimme sprog ikke snart fordufter igen.. Måske med aflønning i form af en Branca-shot i ny og næ og daglige citronmåner:-D

  SvarSlet
 28. Haha, ja, det er jo osse så populært med assistenter har jeg bemærket.

  SvarSlet
 29. Anonym kl 22.55: Forstår ikke helt hvorfor, du smider Bittermåsens IP ud til offentlig skue. Jow jow, man kan se hvor i landet, hun æder Bastogne, men det tror jeg egentlig, de fleste har gættet i forvejen?


  /Rizz

  SvarSlet
 30. Nå, så er det ER altså min ip. Og her troede jeg lige at en uskyldig blev hængt ud.

  Man kan da heller ikke stole på hidemyip mere altså!

  SvarSlet
 31. Det kan også være, at det var anonyms egen IP - en helt ny leg: vi gir' dig vores IP, du finder vores blog!


  /Rizz

  SvarSlet
 32. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 33. Så vil jeg hellere hænge mig fra altanen. ;-)

  SvarSlet
 34. Jah. Det kan jeg sgu godt forstå.

  SvarSlet
 35. Uha, så du vil skåne ens blog hvis man blot skriver til dig? Hvilket storhedsvanvid. Du er en klam, syg møgso er du.

  SvarSlet
 36. ^sure løg. Men tænk på - lille du - at det er meget nemmere at skrive ét lille brev til Bethany end alle de mange kommentarer, du ellers har gang i.

  SvarSlet
 37. Nå, og jeg troede at toppen af uintelligens, var i kommentarsporet på "Selvfede Gammelkoner".....men det var vist her, at jeg skulle have postet min kommentar om ironisk adfærd ;-)

  SvarSlet