torsdag den 7. juli 2011

Mysteriet om Den lille lune - (Del 1)

”Den lille lune” er det en bager? Er det en kro? Er det en art sexlegetøj? Nej det er en sweater. En meget vigtig sweater, som i øvrigt er så helvedes grim, at den får Sektens udvalgte til at ligne royale rober. Det, at den er grim, gør det hele endnu mere mystisk, for der er ligefrem kamp om den! Meget forstår jeg her i min empatiske tilgang til verden, men sgu ikke hvorfor man vil kæmpe for en ækel sweater. Men det vil man, når man er en henholdsvis Parteret Katolsk Drøvtygger og Kaffedrikkende Kreakrage, må jeg konstatere. Tsk tsk tsk, jeg må tage mig en dram. Mine nerver er trods alt ikke, hvad de har været.

Men lad nu det hvile…for en stund, for jeg er nødt til at fortælle jer alle sammen, at alt jeres lort til forveksling minder om hinandens, om I så blogger om haver, kager, garnnøgler eller trøjer. Man behøver bare at læse én blog for at vide, hvad man møder på den næste. Det er kedeligt, og gør mig bekymret for, om jeg snart løber tør for stof at skrive om.

Derfor forstår jeg heller ikke, hvorfor I gider læse hinandens blogs. Det må sgu da være som at glo sig selv i spejlet. Men det er måske heller ikke på grund af bloggeriet, I bevæger jer rundt herude? Jeg begynder at få en mistanke om, at I leder efter nye venner og noget at proppe i jeres førtidspensionisttilværelse. Det forklarer jo også brunnæsetendensen og de manglende evner til at skrive underholdende blogs.

Blogger 1: ”Kiss my ass”

Blogger 2: ”Gerne, vil du så være min ven?”

Blogger 1: ”Det kan du tro, hvis du vil lade være med at fortælle mig, at jeg er røvsyg”

Blogger2: ”Klart. Jeg melder mig straks som fast læser”

Jeg gider ikke være jeres ven. I når mig ikke til sokkeholderne. Og dog…for det er nok lige præcis, hvad I gør.

14 kommentarer:

 1. Tak, siger jeg bare. Tak for L O R T. Eller var det nærmere 'Tak for sidst', ja?

  Skriver man om strik, opskrifter, grafik og om man har ret til at tage "patent" på skidtet, så ruller bølgerne. Det har indimellem været morsomt at se, hvor lidt der i grunden skulle til for at få ringene til at brede sig i vandet ;-)

  I still lååve you, Betaaarni *møz møz*

  SvarSlet
 2. "Jyder kan virkelig være lige så gode som os andre, de kan jo ikke gøre for det". (citat Yvonne fra Olsen banden) ;o)

  SvarSlet
 3. http://stellayvette.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Stellayvette er vi vilde med! Og tak for kommentar på grimrian strik. Det bliver flashet i vildskab og hver gang tænker jeg: Hvem gider gå med dét? Men med en lille fix crocs i match, så er det vel så nuzzer.

  SvarSlet
 5. En eller anden er beruset ^^

  SvarSlet
 6. Og det er for en gangs skyld ikke mig!

  SvarSlet
 7. Ja undskyld, men hvor har i allesammen været de gange JEG har fået så mange brunnæsehug på blogs hvor jeg er kommet til at kritisere noget.
  Som høns i en gård blev jeg jagtet og hakket ud af kliken med sådan en sidevind.

  /Chilotte

  SvarSlet
 8. Skal jeg betro dig noget, Anonym? Jeg har aldrig never ever gået med den selv, udover da den skulle prøves, men den var sjov at lave. For ikke at tale om stormen, den førte med sig. Er du da så lige vild, hvor bølgerne rejste sig i stride strømme :-D

  Chilotte - der er desværre mange som ikke tør at modsige sig den brede enighed af frygt for at få de der hak i tuden og blive holdt udenfor. Min mailboks har fortalt mig, at det forholder sig sådan og det er fandeme sørgeligt.

  PS. Jeg glæder mig til Del 2 kommer, Bethany ;-)

  SvarSlet
 9. Du skal nok ikke glæde dig for tidligt, Anita

  SvarSlet
 10. Okay, så finder jeg rullen med tudekiks frem.

  SvarSlet
 11. Uh ja, den der hæklede rædsel havde jeg da helt glemt ;-). I øvrigt, kære Bethany, var/er der faktisk mange såre velskrevne blogs rundt omkring. De er bare blevet sværere at spotte, fordi mængden af blog simpelthen er eksploderet på relativt kort tid.

  Tsk... tsk... Hvad min blog angår, udstiller du din grænseløse uvidenhed, når du et sekund kan tro, at den nogensinde har haft til formål at finde "venner" ;-). Og så er jeg nok heller ikke noget godt eksempel, når det handler om "noget at proppe i min førtidspensionisttilværelse". Jeg har nemlig fuldt op at gøre med bare at få en hverdag til at hænge sammen med de kræfter, der er tilbage...

  SvarSlet
 12. Jeg bliver bare nødt til at sige - sådan aldeles uden nogen form for rygklapperi og videre akkredition, at jeg er af den mening, at Fr. Møllers indlæg stort set altid er spændende og særdeles velskrevne ;)

  SvarSlet
 13. Anja: Jamen så smut du over til Møller og fortæl hende det, din lille brunnæsede dame.

  SvarSlet