søndag den 31. juli 2011

Blog Award mig i røven!

Sidder her med et blik så tomt, at Gingerbread ville blegne af misund. (Jeg linker ikke, for så går hun bare ud og hænger sig).

Et eller andet grødhoved af en madblogger/kreakrage (?) har tildelt mig en blog award. Naturligvis under dække af, at ville gøre Bethany endnu mere bitter (Hihihi, drillepind). I virkeligheden ved vi godt, at hun har fundet ud af, at Bethany kan generere noget heftig trafik til hendes lille lorteblog, som aldrig bliver læst, uanset hvor mange give aways hun stiller op med, men okay, vi lader bare som om vi køber den (Hihihihi).

Men når det så er sagt, så er jeg rent faktisk bitter. Alle jubelidioter i hele Blogstilstand ved, hvad jeg mener om blog awards, og derfor er det jo fucking hjernedødt at give mig en, fordi jeg hermed ødelægger "kæden". Alverdens ulykker vil nu ske for mig, det er jeg klar over. Er trods alt vokset op i kædebrevsgenerationen!! Nu bliver jeg ALDRIG lykkelig! (Du skulle ha' givet den til Onkel Anders, skulle du! Hendes røvslikkertunge er konstant på overarbejde i håb om at få en, og så bliver hun bare sprunget over!)

Jamen om jeg så ville, så kunne jeg sgu da ikke finde frem til hele fem, som har fortjent den skide award. Jeg har jo hverken familie eller veninder at gi' lortet til. Kunne måske overveje at tildele en til ham uden nogen form for relevans, kun fordi jeg tror han er rimelig lækker i virkeligheden. Men efter han totalt nedgjorde Rødovre Centrum, så er det løb kørt. Det gør man bare ikke!!

Desuden er der sgu da ingen blogger med respekt for sig selv, som gad at eje en af de der hjemmehæklede lorteawards. Nu må I kraftedemig tage jer sammen, I små submissive sataner som bare VIL ha' Bethanys bitterhed at føle! Jeg magter jer ikke!!

Bethany!

19 kommentarer:

  1. Jeg må skuffe dig, B. Jeg HAR set ham der ejer Uden Relevans. Han er IKKE det der ligner lækker. Sorry.

    SvarSlet
  2. Ahahahahaha, kunne det tænkes jeg ikke kunne finde 5 at give den til, og derfor tænkte: Hey, lad os da give den bitre lidt at brokke sig over? Du brokker dig jo jævnligt over der intet sker i blogland, så her værsgo`, nu fik du lidt at brokke dig over.

    SvarSlet
  3. Desuden aner jeg ikke hvem Onkel Anders er, udover en karakter i lille Per filmene :-)

    SvarSlet
  4. Hihihihi..Fniiiiz. Ja, den er der så INGEN der tror på.

    SB: Alt er relativt.

    SvarSlet
  5. Nej, Pille. Det er fordi du ikke er kendt nok til, at hun slikker dig i røven. Det havde jeg ikke lige taget højde for.

    SvarSlet
  6. Jeg har intet behov for hverken at være kendt, eller blive slikket i røven, så det genere mig egentlig ikke :-) Jeg vil hellere have en kold cola og en smøg!!

    SvarSlet
  7. Ai, svar så!! Hvad er din yndlingsfarve og ditto film... Og lad nu være med at nævne blogdinosauren UR hele tiden, zzzz. Der er vist billeder af ham et sted på interwebs, fra hvor folk er til et sådan twitter arrangement?

    Røvslikkertunge!

    SvarSlet
  8. Troede du sad i et tog til Indien ????

    SvarSlet
  9. Altså..

    Hvis jeg har lyst til at nævne Helt irrelevant i hvert eneste blogindlæg jeg skriver, så gør jeg det!

    Velbekomme.

    SvarSlet
  10. Ja, Helle. Naturligvis gjorde du det.

    SvarSlet
  11. SB? Susanne Bjerrehuus? Utroligt at folk skal gemme sig bag psedonymer.

    Anonym: (ja jeg overtager lige dit kommentarfelt Bæthany). Blogdinosaur? Er det misundelsens bitre brød du tygger på der? Aner man irritationen over at du selv er så åbentlyst blank, at du intet har at komme med ud over beske anonyme kommentarer?

    Om der er billeder af mig - Jeg ved det ikke, er det egentlig ikke uden relevans? (høhø).

    Lækkerhed anhænger vel ikke kun af udseende?

    Må Gud være med jer alle.

    SvarSlet
  12. AD AD AD. Der findes ikke noget mindre lækkert end en fornærmet mand der tror han kan kommentere sig 'sjovt' ud af sin sårede stolthed.

    SvarSlet
  13. Uden relevans: Knock yourself out (Slå dig selv ud),

    Ps. Rart at se at du også har haters.

    SvarSlet
  14. Jeg bliver helt pinlig på dine vegne, Anonym

    SvarSlet
  15. 1: Tak for oversættelsen Bethany. Ja jeg har åbenbart også haters.

    2: Ditto.

    SvarSlet
  16. Jeg har sagt det før og jeg siger det gerne igen; hvor er det nemt og kujonagtigt at svine folk til med anonyme kommentarer. Men mon ikke det stammer af misundelse, fordi Uden Relevans skriver godt og har mange læsere? I think so!

    SvarSlet
  17. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  18. @Morfar - Er du sådan et slags web-ghost? Sejt at du ikke ved om der findes billeder af dig. Som det eneste menneske der er vokset op i den vestlige kulturkreds, helt uden fotografier... Det er da lidt cool! Og måske endda ikke helt uden relevans (høhø) når der kører lidt tvist om anonymitet for tiden?
    Hørte da at du dusker din roomie? Om du er lækker i restens øjne er da faktisk uden relevans så. Eller burde være det.
    Selv ligner jeg ofte et trafikuheld der ikke er kørt færdig på de billeder af mig, der finder vej til internettet. Det må man bare leve med.

    @Biffertisse - Tillykke med awarden!

    SvarSlet
  19. Det tier vi bare ihjel, Chrome!

    SvarSlet