søndag den 31. juli 2011

Onanikartellets hovedkvarter

Fantastisk. Nu har man gjort sig selv så populær, at man får besøg fra Onanikartellets hovedkvarter, Kinkster. Det må være der de samles til fantastisk frastødende fællesonani og kropsvæskeudveksling ad libitum.

Hvad skyldes den tvivlsomme ære? Jo, en af de der tøzer der for evigt og altid har opgivet selvstændige tanker, har givet "modsvar" på Bethanys blogindlæg om Den lille pige i hundekurven. Det må hun sgu selv ligge og rode med. Det giver stadig ikke mening, at en fuldvoksen kvinde sover i en hundekurv.

Men pyt nu med det. Det jeg frygter mest på nuværende tidspunkt er naturligvis, om Bethany bliver aftenens omdrejningspunkt for fællesonanien. Den tanke kan jeg næsten ikke rumme.

Jeg trænger til en dram nu. Og en pause fra Onanikartellet.

Men hov! I al afskyen glemte jeg næsten helt, at en eller anden anonym kujon har sendt en mail påstående, at det er Møllers Tran som bor i Chilotten. Utroligt hvad folk finder på her i kedsomheden. Den hopper vi sgu da ikke på, vel?!

Bethany!

Fede kvinder og is

Nåh, men inden jeg skal videre (I får historien senere), så læste jeg et sted, at fede kvinder også gerne må spise is, fordi det bare smager så dejligt!! Tak for det, siger jeg så. Skide glad for at nogen giver mig lov til selv at bestemme.

Nuvel. Så må der altså være en blonde. F.eks. så jeg i går (Det var IKKE i Rødovre Centrum) et stk. dame på 115+ kilo proppe en GIGANTISK isvaffel i hovedet. 700 kugler is, flødeskum, syltetøj, en bakke flødeboller OG guf! Ja, fik hun altså blikket. Længe! Sådan er det. De mindre fede må gerne skule til de rigtigt fede. Og hun havde altså børn. Det nytter kraftedemig ikke, at man æder sig ihjel når man har børn, vel? Og det er sgu da også pisseflovt for børnene at have en fed mor.

Fint nok at alle matronerne også må æde is, men nogen burde altså nøjes med en Filur!

Bethany!

Blog Award mig i røven!

Sidder her med et blik så tomt, at Gingerbread ville blegne af misund. (Jeg linker ikke, for så går hun bare ud og hænger sig).

Et eller andet grødhoved af en madblogger/kreakrage (?) har tildelt mig en blog award. Naturligvis under dække af, at ville gøre Bethany endnu mere bitter (Hihihi, drillepind). I virkeligheden ved vi godt, at hun har fundet ud af, at Bethany kan generere noget heftig trafik til hendes lille lorteblog, som aldrig bliver læst, uanset hvor mange give aways hun stiller op med, men okay, vi lader bare som om vi køber den (Hihihihi).

Men når det så er sagt, så er jeg rent faktisk bitter. Alle jubelidioter i hele Blogstilstand ved, hvad jeg mener om blog awards, og derfor er det jo fucking hjernedødt at give mig en, fordi jeg hermed ødelægger "kæden". Alverdens ulykker vil nu ske for mig, det er jeg klar over. Er trods alt vokset op i kædebrevsgenerationen!! Nu bliver jeg ALDRIG lykkelig! (Du skulle ha' givet den til Onkel Anders, skulle du! Hendes røvslikkertunge er konstant på overarbejde i håb om at få en, og så bliver hun bare sprunget over!)

Jamen om jeg så ville, så kunne jeg sgu da ikke finde frem til hele fem, som har fortjent den skide award. Jeg har jo hverken familie eller veninder at gi' lortet til. Kunne måske overveje at tildele en til ham uden nogen form for relevans, kun fordi jeg tror han er rimelig lækker i virkeligheden. Men efter han totalt nedgjorde Rødovre Centrum, så er det løb kørt. Det gør man bare ikke!!

Desuden er der sgu da ingen blogger med respekt for sig selv, som gad at eje en af de der hjemmehæklede lorteawards. Nu må I kraftedemig tage jer sammen, I små submissive sataner som bare VIL ha' Bethanys bitterhed at føle! Jeg magter jer ikke!!

Bethany!

lørdag den 30. juli 2011

Negerunger og Dyrevelfærd

En af dullerne fra Sekten er i fuld gang med at gøre en god gerning. Jeg synes, I skal smutte derover og støtte op om det! For JEG har ikke tid.

Jeg skal nemlig afsted til Indien nu her..Ja, hvorfor?? Fordi nogen har skudt en uskyldig leopard. Så Bethany har pakket unger og kluns, og skal afsted i hast for at deltage i noget protestmarch. Så får tvillinger på 2 og datter på 4½ også et par dages ferie. Jamen for fanden, man kan kraftedemig ikke bare skyde en leopard, fordi den er kommet på afveje! Det er sgu da klart, at den går til angreb, mest i frygt, men da også fordi den øjner et festmåltid af den anden verden! Det kan man vel ikke fortænke den i, vel? VEL?

Ville jo fandme være det samme, som hvis nogen stillede en flæskesteg foran en afrikansk unge, og sagde at h*n ikke måtte spise af den!

Jubelidioter hele bundtet!

Bethany!

PS. 100.000 sidevisninger kan ikke tage fejl! Bethany er bare bedst!

fredag den 29. juli 2011

En hjælpende hånd fra Bethany

En Sekt er ikke bare lige sådan noget, man kan få lov til at være med i. Det kræver som minimum, at du er selvfed, har en blog, der ligner alle andres, og er villig til at blogge om det, som blognaboen bloggede om for fem minutter siden. Sådan er det bare. Derudover skal du også have en vis mængde af besøg, for Sekten har stil og bruger ikke tid på tabere.

Jeg har engang læst, at anerkendelse er vigtigt, og derfor rækker jeg nu Sekten en meget anerkendende og ikke mindst hjælpende hånd, så de kan optimere deres seriøse stil – og Sekt, I copy paster bare.

Bloggers Delight er et medlems- og annoncørnetværk for bloggere inden for (”inden for” er det det modsatte af ”uden for”? Og i så fald gør det ikke noget – det er trods alt sommer, og vi behøver ikke for for at holde varmen) alle områder. Bloggers Delight gik i luften i december 2010 (i det foregående burde I udskifte BD med ”vi” og desuden overveje, om ”gik i luften” ikke virker lige lovligt useriøst for en Sekt af en standard som jeres), hvor 7 danske modebloggere blev samlet i et linkfællesskab med fælles annoncører. Fordelen ved Bloggers Delight, set fra en bloggers synspunkt, er (indsæt komma) at man kan bibeholde sin identitet og sit brand, samtidig med at (slet dog det ”at”) man er medlem af et linkfællesskab, der er gavnligt for alle parter.

Hvad gør vi? (Ikke så fandens meget…ups…off topic)
Bloggers Delight arbejder på at højne videns- (*host og kaffe i tastaturet*) og indtjeningsniveauet for dets (væk med ”dets” små venner) medlemmer (tilføj ”ne” og sæt et lille bitte komma) uden at medlemmerne (skriv ”disse” eller ”de” i stedet for medlemmerne) går (udskift ”går” med ”er nødsaget til”) på kompromis med deres seriøsitet, uniquesness (I kan engelsk! Dygtig!), uvildighed og troværdighed. (Det er gennemgående et helt forfærdeligt afsnit).

Vi hjælper professionelle bloggere (I påstår, at jeres bloggere simpelthen lever af at blogge? Det kniber vist lidt med sandhedsværdien hér!) ved at fjerne den besværlige tekniske del, (komma væk) og udvikle bloggerne til at blive bedre (bedre til hvad? Hele den sætning stinker!), få løbende inspiration (udvikler I dem til at få løbende inspiration? Helt ærligt, kan I ikke selv se det?) og udvikle (I udvikler meget i den Sekt, hva’?) dem og deres blogs i takt med nye online trends. De tilknyttede bloggere hos Bloggers Delight (ja, selvfølgelig er det hos BD – overflødigt!) skal kun koncentrere sig om at lave godt indhold (det kniber lidt med det). Resten står teamet bag Bloggers Delight for.

Hvordan gør vi det? 
Ved at samle og pulje trafikken, (komma væk) forhandler vi bedre forhold for annoncering og skaber en større annonceplatform, (komma væk) for de annoncører (indsæt komma) der finder blogs relevante (skriv hellere: ”der ser de mange muligheder ved online markedsføring”. Det lyder bedre og indsætter blogging i en anerkendt kategori. Kom nu! I kan godt). Bloggerne er stærke sammen (indsæt komma) og den fælles trafik bruges til at forhandle større annoncesamarbejder hjem (indsæt komma) der er til gavn for alle i blognetværket (og pisseirriterende for alle andre, men pyt nu med det. Slet hellere det halve af afsnittet. I siger det samme to gange)

Vision for fremtiden.
Visionen for fremtiden på Bloggers Delight (er man ”på” eller ”hos” BD? I sejler jo rundt!) er at samle bloggere indenfor flere livsstil-segmenter (ét ord. ÉT ORD og et ekstra ”s”) og temaer og lade bloggerne gøre det (indsæt komma) de er gode til - nemlig at blogge og levere kvalitetsindhold (*host haarrrk spruut*). Vi har planer om at starte nye samlinger af bloggere indenfor alle livsstilssegmenter (det har I vist sagt én gang).

Nu skal Bethany kraftedemig have en dram!

Bethany!

Parter en katolsk drøvtygger vs. Chilotten

Er først lige kommet fra kontoret. Har hverken fået vådt eller tørt hele dagen. Har bare været i Chefens magt. Lur mig om idioten ikke er sadist i sin fritid! Nåh, men GODT at tvillinger på 2 og datter på 4½ er på bootcamp, for sommetider går børn og karriere bare ikke godt i spænd!!

Og her sidder I og venter på usselheder og sladder, og så har jeg intet! Heldigvis er Rolf gået i Detektivens fodspor, og har fundet bloggen hvor Chilotte folder sig ud på allermest tåkrummende måde! Jeg får helt ondt af "Parterenkatolskdrøvtygger". Jeg føler mig jo som MotherFuckingTheresa i sammenligning med hende Chilotte. Så tak for det. Men det er vist da tydeligt at der er gammelt nag imellem Chilotten og kreakragen. Var det mon "Den lille lune" som startede det hele? Ja, jeg spørger bare!

Slutteligt: Hvis I vil se de tvillinger som IKKE er mine, så kan I fistre over til Dilemmaet. Hun er så stor fan af Bethany, at hun har "youtubet" mig. <3 . Sender sgu snart en t-shirt eller noget.

Godnat. I morgen skal det handle om optagelsesprøver hos Sekten. Stay tuned! (Øhm, bliv på kanalen?).

Bethany!

torsdag den 28. juli 2011

Moderigtigt til Sektens rotter


Apropos køtere!

Så! I skal ikke komme og sige, at jeg ikke tænker på jer ovre i Sekten. Her er der eddermaneme moderigtigt tøj til jeres rottehunde/levende accessorie! Og så er det endda internationalt.

Velbekomme. Send gerne cupcakes og sponsoreret cider som tak!

Bethany!

onsdag den 27. juli 2011

Doggystyle

I min desperate jagt på at finde brugbart materiale til Bethany, var jeg helt tilfældigt omkring Onanikartellet. Det er sandt at alle er lige for Bethany, men nogle er bare nemmere at arbejde med end andre.

Jeg er ikke sart, så er det sagt! Har prøvet lidt af hvert , dengang mændene ikke frygtede Bermudatrekanten aka. The Abyss. I tror måske det er lyv, men livet har ikke altid været lutter Fernet Branca, børn og bastogner. Bare kald mig Kinkster! Eller…X-Kinkster. Det må I selv rode med. Så længe I ikke kalder mig MADS Christensen.

Jeg har dog aldrig forstået det der med at forlige sig dyr. Nej nej, vi taler ikke om dyresex, slap dog af! Nej, det her er faktisk værre set ud af min brille! (Den ko tager næppe skade af bondemandens sølle størrelse, vel? Ja, jeg ved hvad jeg taler om!)

 Nåh, back to subject (Tilbage til emnet), man skal ikke dvæle ved grimme minder. Jeg ved godt, at visse af jer jammerlige grødhoveder kalder mig ko, so og alt sådan noget, og det tager jeg på det allerkraftigste afstand fra, men hvad værre er, at nogle kvinder (Dem der har fralagt sig ethvert ansvar for at tænke en selvstændig tanke), de lystrer på ”tæve”. Hvad giver i mig?? ”Tæve”!  Og de lever sig kraftedemig så godt ind i rollen, at det ikke længere rækker med halsbånd og snor, som i øvrigt er slemt nok! Nej nej, hundekurv skal der til. En hundekurv!!  Og så kan man ellers ligge der og vente på at blive kløet bag øret, eller blive brugt som fodskammel? Arhmen hvad helvede SKER der?? Vorherrebevares! Fodrer Master (= Mænd der ikke kan håndtere kvinder med egen vilje og selvstændighed, og bruger deres ”rolle” som undskyldning for at slå på kvinder) hende mon så med frolics og griseører når hun lystrer på ”sit”, "slug", ”dæk” og ”Spil død”?

Jeg er rystet. Jeg må ha’en dram! Og hun(den) må ha’ en dyrlæge/adfærdsterapeut  psykiater. Intet mindre kan fandme gøre det! For nej, Onanikartel, bare fordi I skriver med poetisk pen, 

"Lave sofaborde er også velegnede til fremvisning af de medbragte kvinder eller den løsagtige stuepige. Kvinderne er objekter for Herrernes lyst."

så bliver jeres perversiteter fandme ikke mindre sygelige! Næh, tak. Så hellere ”pik i kusse” råt for usødet. Det kan jeg sgu da håndtere.

Tak for i aften.


Bethany!

Hvem er Chilotte?

Chilotte, ivrig kommentator, er ikke til at lukke kæften på. Tried and failed! (Forsøgte og fejlede). Imidlertid er Chilotte efterhånden så (u)populær, at hun burde ha' sin egen blog. Altså som Chilotte, for muligheden for at "Chilotte" er endnu en undercoverprofil foreligger trods alt.

Nåh, men ifølge Google, bliver jeg efterhånden fundet på "Hvem er Chilotte" og "Chilotte+Bethany" ret tit. JEG har intet tilfælles med damen (DET HAR JEG IKKE!!), så midt i eftermiddagsbastognen fik jeg den lyse idé selv at google Chilotte. Og jeg fandt minsandten et billede af hende. Google ER bare min bedste ven!!


Her bringer jeg så Chilotte til jer - fanget i en lidt uheldig situation (Den kan Grissini nok forholde sig til):

Velbekomme.

Bethany!

Den mest røvsyge smøre af en lorteblog

Jeg hylder anonymiteten, det gør jeg. Og jeg går ikke ind for censur.

Jeg synes også, at det er idiotisk med mere kontrol og overvågning når det kommer til at ytre sig på nettet. Men det er ikke det vi skal snakke om.

Jeg har fået mails vedrørende de kommentarer folk smider herinde. Folk er utilfredse, kommentarerne er på linie med jubelidioterne ovre på Nationen, erklærer man. Jeg har givet det tanker. Jeg har også slettet kommentarer. Men når alt kommer til alt, så er min holdning jo netop, at hele Blogstilstanden er blevet for candyfloss og velpoleret. Jeg er fucking træt af det! Det var egentlig ikke et opgør jeg ville tage da det hele startede. Jeg skulle bare ha' afløb for min kroniske bitterhed. Men det er alligevel nået dertil, mest pga. jer. Og når nu jeg er så træt af det rosenrøde så hjælper det heller ikke, at jeg sletter alle upassende kommentarer. Jeg tror på perfide, nederen fucking trælse lortekommentarer lige så vel som jeg ikke tror på det modsatte. Der skal være plads til det hele. Det skal der så åbenbart ikke hos Berlingske, men det skal der altså hos Bethany! Er man fej fordi man ytrer sig anonymt? Hmm, muligvis. Men Bethany ville ikke fungere som ikke-anonym, og jeg har derfor ikke lyst at kræve anderledes af kommentatorer. Det er dog ikke af kujonagtige årsager, at jeg anonym.

Når det så er sagt, så sletter jeg altså hvad der passer mig, hvis jeg føler det påkrævet. Og deciderede angreb på læseres børn og lign. godtages på ingen måde! Jeg kan heldigvis gøre hvad jeg vil herinde. Det er trods alt min blog. Og på den måde er jeg jo fandens dobbeltmoralsk. Endnu en af mine gode egenskaber.

Nu sidder I alle og snorksover, og er møgskuffede over, at det ikke var et saftigt indlæg om endnu en røvsyg Kreakrage eller førtidspensioneret madblogger. I vil se blod. I gider kraftedemig ikke høre om Bethany når hun er tænksom, Tvillinger på 2, Datter på 4 og Kontoret. Blogstilstanden skal bare ha' tørt på lige nu, så I har noget at skælde Bethany ud for, men samtidig noget at komme i underbuksen i sand fryd over!

Men hvad helvede skal jeg dog skrive om, folk holder ferie i god damn kernefamilieland! Jeg hader den slags!! Hvad fanden skal vi med de lortelalleglade billeder af symbiotisk overlykkelig familie? Det er spil for galleriet, jeg ved det bare!!

Næææh, I må tage det sure med det søde, Grødhoveder. Og det er vel fair nok, når nu jeg også skal trækkes med jer?

Bethany!

Fra jer til mig

Top fem over sødeste kommentarer til Bethany (In no particular order(I vilkårlig rækkefølge)):

Uha, så du vil skåne ens blog hvis blot man skriver til dig? Hvilket storhedsvanvid. Du er en klam, syg møgso er du!

Føj for satan. Håber du en dag får igen på præcis samme måde som du har behandlet andre.  Må karma finde dig. Hvis du ikke virkede som den mest ensomme og ynkelige person, ville man næsten have ondt af dig.

Donerer en lort til den der sked dig ud, Bethany. Til dato det mest SNOTdumme og usympatiske indlæg, du har udskidt.

Synes sgu du er perfid, jeg mangler ord, synes slet ikke du er sjov, du er bare ondskabsfuld og led.

Klamme ko. Håber snart du forsvinder, din fede skøge!

Er der noget at sige til, at man bliver lidt bitter? 

Bethany!

tirsdag den 26. juli 2011

Lun i håndværkerbuksen på den Kroniske Klamydia

Bethany er jo efterhånden vant til at blive nævnt overalt i cyber. Føler mig efterhånden som national ejendom eller noget. Nåh, men i går var der pludselig heftig trafik fra noget datingsite ved navn ”Singleplus.dk” (For folk uden nogen form for selvrespekt).

Bethany er fandens nysgerrig, endnu en af mine gode egenskaber, så måtte ligge og rode med oprettelse og fanden og hans pumpestok for at komme ind og lure, hvor trafikken kom fra.

Der var så en eller anden knaldskalle fra Sydhavsøerne (Vist nok Misterusedshoes), der havde linket til min ret fantastiske blog, og så var meningerne ellers mange. Men hvad fanden ved de overhovedet derinde? En flok desperate singler der sidder og hænger ud på et datingsite midt i dagtimerne. Hvor taberagtigt er det lige? Ja, jeg spørger bare. (Lækre mænd med sommerferie er lovligt undskyldt og kan bare skrive).

På plussiden var der sgu en dame, der blev inspireret og hoppede på blogstilstandsbølgen og fik jo i samme åndedrag lidt gratis reklame ved at smide et link ind. Nu får du så lidt ekstra herfra, dame. Du får i den grad brug for det.

Knaldskallen var imidlertid blevet lidt lun i håndværkerbuksen og sendte mig et brev. (Ja, jeg havde naturligvis oprettet mig som Bethany, det hedder jeg jo!). Han ville date og alt muligt. Har åbenbart ikke set mine indlæg hvor jeg beskriver mit ret så slidte skræv, også kaldet ”The abyss” og ”Bermudatrekanten”.

Nu ved jeg godt, at man ikke kan forvente så meget af håndværkere, men helt ærligt, hvor smart er det lige at sidde med forhåbninger om et stykke med Bethany? Kronisk klamydia ER bare ikke noget, man gider rode med…Ja, så ER I da advaret.

Bethany!

Vil du på Bethanys No-go liste?

Nåh, så er nogle af De andre sure...igen.

Gingerbread har lukket sin blog, er jeg i den grad blevet gjort opmærksom på. På grund af mig? Ved det ikke, men i så fald er damen vist ret fintfølende. Man er nødt til at fatte i sit grødhoved, at så snart man smider sig ud i cyber til offentligt skue, så risikerer man kritik.

Men godt så! Jeg er ikke interesseret i at folk skal nedlægge deres blog pga. mine skriverier, så hvis man vil frabede sig Bethanys opmærksomhed, kan man sende mig en mail på bitterfissenbethany@gmail.com , og så kigger jeg ikke længere til jeres side. (Medmindre I kommenterer herinde). Dog kommer man til at figurere på Bethanys No-go's, som kan ses i kolonnen til venstre.

Bethany!

mandag den 25. juli 2011

Selvfede Gammelkoner

Ret skal være ret, og der skal lyde et stort tillykke herfra til Nadia og hendes køter. Nadia er anbefalet i det nyeste nummer af Alt for Gammelkonerne, og hvis jeg skal være ærlig, så synes jeg, at det er fortjent. Tillykke Nadia.

Men før I kommer for godt i gang og tror, at jeg er gået all happy and so på jer, så kan I godt tro om! Journalen er kun udskiftet med Alt for Gammelkonerne, fordi en eller anden forstadskrampe af en frisør tog det sidste, og Nadia er det eneste positive, der er at nævne i den sammenhæng.

For Gudhjælpemig om jeg ikke græmmes i hidtil uhørt omfang over Gammelkonernes artikel om Blogstilstanden. Ikke nok med, at de stort set kun anbefaler blogs, der til forveksling ligner alle andre, så fremhæver de kraftedemig også Gingerhjelmen, Mis Snot og Offeritnolook, fordi disse tre blogs er skrevet af Gammelkoneklubmedlemmer. Få jer dog noget journalistisk værdighed, Damer!

Sjældent har jeg set tre så fuldstændigt intetsigende blogs, og jeg kan ikke undgå at tænke, at kvinderne bag ofte må være dem, som Gammelkonerne sender ned for at hente frokost og kolde vand til redaktionen. Jeg kan i hvert falde ikke tro, at de gives frie tøjler foran tastaturet. Nu skal det måske lige tages i betragtning, at det er Mis Snot, der selv har skrevet artiklen, hvilket nok forklarer en del om, hvordan hendes og venindernes webadresser er havnet i et nationalt magasin.

I vil gerne være de nye Carrie Bradshaws, ikke sandt piger? Frygt ej! Bethany kommer jer her til undsætning med det besøgstal, som hverken Alt for Gammelkonerne, jeres vi-er-nøjagtig-ligeså-drønkedelige-som-alle-andre-blogs eller selvfedhed kan skabe for jer. Velbekomme.

Bethany!

søndag den 24. juli 2011

Chokoladekage m. sædsovs

Meget kan man sige og mene om sæd, men det bør ikke ligge på tallerkenen - Og slet ikke ved siden af chokoladekagen.

Flagløse Bethany

Nogen gange bliver jeg VIRKELIG træt af, at min mor og far er min mor og far. Født med sure, uempatiske gener. Tak for ingenting. (Men jeg er altså ikke fed).

Jeg elsker mine børn (kun MINE børn), og jeg elsker dyr. Er fast gæst i Zoo, og jeg betaler til WSPA hver måned, hvis I endelig vil vide det!! Men så slutter det også.

Er ALTID udenfor De andres underlige sammenhold. Passer mig for det meste fint, men sommetider vil man jo gerne bare blende ind og dele citronmånen med nogen andre! Men nej. Og nu sidder alle facebookvennerne og har puttet norske flag på deres billeder (?). Hvorfor?? Jamen jeg forstår det fandme da ikke! Det er da ikke fordi JEG ikke er berørt (Har f.eks. krammet norske venner hele dagen), men jeg forstår ikke det med flaget på FB.

Nåh, men jeg har gjort jer en tjeneste, og jeg behøver ingen tak. Jeg har fundet en Kreakrage der viser hvordan man hækler flag. Godt nok ikke norske, men det kan I vel selv rode med. Nu kan I i hvert fald hækle flag så I også kan putte dem på tøjet. Det er da støtte der vil noget, hva'??

Velbekomme.

Og så en sang og et "Hvil i fred" til de norske ofre og Amy Winehouse.

Bethany!

lørdag den 23. juli 2011

Noget om Norge, Afrika og Lange skamlæber

Jeg får kraftedemig lange skamlæber, når folk øffer over manglende fokus på, hvad der sker i Afrika ifht. hvad der sker i Norge. Folk der ytrer, at hvis Afrika fik lige så meget opmærksomhed fra medier osv. så ville der blive gjort mere for dem bla bla bla... ZZzzz

Sådan hænger tingene bare ikke sammen. Det er ikke grundet manglende sympati, det er ikke fordi vi er ligeglade med Afrika, det er simpelthen bare ikke til at forholde sig til på samme måde. Det er ikke fordi vi vil, det er ikke fordi vi er kolde, det er simpelthen sådan mennesket fungerer. Man kan ikke tage kæmpe katastrofer ind på samme måde, når man ikke er i nærheden af dem. Vi er tættere på Norge, og derfor kan vinaturligvis bedre sætte os ind i, at det kan ske for os. Og det er det, det handler om. Vi skal kunne sætte os ind i hvordan det må være.

Det er jo også derfor vi sidder og hælder citronmåne ned og spiller ludo, alt imens vi følger tsunamikatastrofer osv. på tv. Det er simpelthen for uvirkeligt for os små fede danskere, og derfor reagerer vi ikke lige så kraftigt.

Jo jo, den er god nok. Det er noget jeg har lært under min uddannelse. Kunne dog nok forklares på mere intellektuel facon, men I skal jo kunne forstå hvad jeg skriver.

Og så fatter jeg ikke rigtigt sammenhængen i øvrigt. Hvad fanden skal man stille op med det der Afrika? Ja, jeg får knuder i maven når jeg ser billeder af døende børn. Men så længe de skider børn ud på stribe, og boller til højre og venstre, så kæmper vi sgu da forgæves. De må for fanden også tænke lidt selv.

Sidst men ikke mindst: Det som er sket i Norge er terror, også selvom der ikke er nogen mørklødede mænd indblandet.

Og nu skrev jeg om Norge selvom jeg i virkeligheden ikke gad. Men tænk engang, at det er sådan en forfærdelig hændelse der skal til for at få os til at tale om andet end det danske sommerlortevejr!

Bethany!

fredag den 22. juli 2011

Mariekiks


Hvis der er noget som er værre end Chilotte og Kreakragerne, så er det kraftedemig dem der sidder på første række og griner højest, når Bethany revser nogen, men bliver kællingefornærmede når de selv står for skud.

Tudemarie er så eddikesur over gårsdagens indlæg, at hun har fjernet Bitterfissen fra sin blogroll, og fred være med det, men hvad jeg må brække mig i lårfede stråler over er, at hun flere gange har grint højt på andres bekostning. Beviser her og her. (Marollen er Marie under kommentarer). På egen blog er det jo heller ikke fordi Tudemarie holder sig tilbage når det gælder udhængning af folk.

Selvhøjtidelige, dobbeltmoralske gimpe, siger jeg bare. Kan åbenbart ikke tåle egen medicin. TSK TSK!! Det er altså sundt, at kunne grine lidt af sig selv, især når man griner så højt af andre.

Og så tilbage til citronfromagen og TV2 news. (Det kunne åbenbart blive værre).

Bethany!

Agurketider i Blogstilstand

Her sker jo ganske enkelt ikke en skid!! De andre holder ferie, hækler vatrondeller for alle børnepengene, prøver at overbevise treschidetslogklik om at hun gerne må skrive "dope" og andet grimt eller også sidder de og tegner Stinestreger!! (WTF?)

Jeg har intet at arbejde med! Og hvad fanden er det egentlig med hende Stinestregen? Er det sådan en man er tvangsindlagt til at forgude, så snart man entrerer Blogstilstand? Hun har jo for fanden en fanskare der får Nik & Jay til at dåne af misund. Kan måske lidt godt se hvad de...Eller nej, det kan jeg kraftedemig ikke. Der er kun EN streg der gælder for Bethany, og det er ham her: La Linea.

Men nu hvor vi er ved det, hvem, synes I så, tegner bedst? Nadia eller Stine? Jeg ved godt, hvem jeg holder på. VRUF VRUF!! Grimme hunde med lange næser appellerer åbenbart til mig af en eller anden ukendt årsag.

Der er lavvande i Blogstilstand og det regner. Kan det blive meget værre? Selv Evigglad er sur i dag.

Bethany!

torsdag den 21. juli 2011

Marolle – Øksehug eller opmærksomhedssøgende gimpe?

Kunne ellers ikke finde brunnæserne nogen steder, og det var jo i går, at børnepengene tjekkede ind, så det kunne ikke forklare, hvorfor de skulle være offline i dag. Hyggede I jer i øvrigt i går piger? Det må være dejligt, at farmand og staten igen og igen propper penge i cafekassen. Men børnepenge til side, så fandt jeg dem sgu! 

De var ovre hos Marinaden – og så i den grad. Der havde de travlt med at overbevise Mariemarolle om, at hun bestemt har et dytteværdigt udseende. Tænk, at de hoppede på den. Grødhoveder!

På den ene side kan det selvfølgelig godt være, at Marinaden taler sandt. Måske er hun rent faktisk ualmindeligt grim, men jeg tvivler (udelukkende på grund af den hotte kæreste. Måske er han blind?). Og hvis Marollen er så enormt grim, som hun selv påstår, så er det faktisk ikke særligt pænt at fortælle hende, at hun ikke er.

Man skal være anerkendende – det har jeg selv læst på en eller anden ligegyldig pædagogagtig blog – og man skal tale Girafsprog (den der har overblikket ligesom Bethany), sådan lidt ala det her: ”Marie, ja du ligner så’en cirka et øksehug i fjæset, men det er ikke vigtigt. Jeg elsker dig alligevel”. Så anerkender man nemlig både grimhed og værdi. Important (vigtigt). Men nu ligger hun og brækker sig ude i lokummet med sindssygt minus på selvværdskontoen, fordi I binder hende falsk skønhed på ærmet. Flot brunnæser!

På den anden side (og mere troværdigt) så er Marinaden måske virkelig smuk, men en opmærksomhedskrævende gimpe, der både vil gøre os opmærksomme på, at der dyttes efter hende, mens vi samtidig giver hende vores bekræftelse. Hvem ved ? (Who knows…nårhhh, nej - omvendt. Er simpelthen ved at blive ligeså international som sektmedlemmerne. Er der nogen, der har en klam rottehund, jeg kan låne? Een skal jo være gennemført).

Jeg græmmer mig under alle omstændigheder på kommentatorernes vegne. I ved jo hat og briller! ”Ååh men jeg VED bare, du er smuk, Marie!!” Bla bla bla fucking blaaaaaaa og violinen spiller! Hvad gør I den dag, nogen fortæller jer sandheden?

I behøver ikke svare. Jeg ved det godt. Jeg sidder jo allerede her og lytter til jeres ævl.. 

Bethany!

Vred dame on the blog

Der er intet bedre, med undtagelse af bastognekiks og Fernet Branca, end når jeg støder på andre bitre bloggere. Og i dag er MotherfuckingTheresa (zzzZZz) gone Vred dame on the blog. Endda med et emne jeg har været farligt bitter over i flere dage.

Og jeg siger bare: Hvis vi skal til at angive hinanden for at ha' fede børn (!!!), så kræver jeg simpelthen at alle madblogs bliver nedlagt med det vuns!! For det er sgu da deres skyld, at vi her på matriklen har haft særdeles iøjenfaldende vægtøgning, siden jeg startede med at blogge!!

Bethany!

onsdag den 20. juli 2011

Dybt godnat


"Bitterfissen Bethany jeg elsker dig", er jeg kraftedemig fundet på i en googlesøgning. Tak for det, tag et badge og et <3

Det er alt for sent, men jeg blev så optaget af at se på børnebilleder af Lasse (Troede ellers ikke, at det kunne blive værre, men der blev jeg snydt), at jeg helt glemte tiden. Nu kan I enten gå i seng, eller også kan I klikke ind på noget om klamt køkken eller bare ren pauseskærm som har gang i et FARLIGT bandeord og ikke så meget andet.

Møs fra Bethany! 

tirsdag den 19. juli 2011

Nursing at keyboard

NAK! Ny forkortelse. Bliver simpelthen super oplyst herinde. Ved I hvad det betyder? Nåh, men jeg skal spare jer for google, i dag er Bethany jeres ven i stedet for (Altså, alt med måde).

Nursing at Keyboard! Det er noget med at amme sin unge imens man sidder foran computeren. WTF! Jeg magter det kraftedemig slet ikke. Det bekræfter kun alle mine fordomme om hvordan unger i dag bliver totalt understimulerede fordi deres mødre (og fædre), ikke kan slippe deres forbandede cyberliv. MAN KAN IKKE "NURSE" imens man sidder og er optaget af internettet. FAT DET SÅ.

Da jeg var lille, og ja det er længe siden men stadig, der nød jeg synet af min mor i jordbærrækkerne, i køkkenet i fuld gang med at bage kager osv. osv. alt imens hun sang og jeg pludrede om løst og fast. Og hun lyttede sgu! I dag kan ungerne glo på deres fraværende mor (og far) siddende ved pc, laptop eller med en smartphone i hånden. Altid kun med det ene øje på ungen, hvis overhovedet. Ja, I kan jo ikke engang holde ferie med jeres afkom uden en eller anden form for cybersocialisering, vel? Om det er Facebook, blogs, fora, Komogvind (STEDET for førtidspensionister og enlige mødre) eller hvad fanden I nu finder på. 

Hvad fanden laver jeres unger når I sidder 24/7 foran skærmen? 

Nå, munden løb vist lige af med mig, men, Nursing at keyboard!? Jeg er forarget.

Bethany!

Dame med nosser



Alle skriver og taler om den video, så nu deler jeg den også. Hun er sgu lidt sej hende damen, og nej, det er ikke Bethany! Havde det været det havde han fået Bitterfissen at føle!!

Er i øvrigt voldsomt forarget over alle de kommentarer der ligger under videoen på youtube. Rystende!

Bethany!

mandag den 18. juli 2011

Overvurderet Lambihjerne


Jeg magter ikke Medina. Den mest overvurderede danske sangerinde til dato! Og jeg kan bare ikke blive fri for hendes #&%%¤#"  lortemusik. Om det er i radio, TV eller strømmende ud fra naboers åbne vinduer og døre... Jeg bliver sindssyg! Bliver ikke bedre af, at hun åbenbart er i tvivl rent karrieremæssigt: Sanger? Hmm.. Stripper? hmm.. Neeeej, men det ene behøver da ikke udelukke det andet! Hvorfor?? Med udseende der går i totalt forkert retning og en ikke eksisterende barm går det bare ikke, vel? Du kan ikke vise noget frem du ikke har, din lambihjerne! Men jeg kan da godt se problemet, for synge kan du jo kraftedemig heller ikke.

Og fyi så bliver du fandme ikke mere lækker af at stikke tungen langt ned i halsen på X-Factor tudeprinsessen! Føj for fanden.

Og så er jeg OOB! (Out of Bitter. Selvopfundet forkortelse) Magter det ikke!!

Bethany!


Bethany - Nobody's skraldemand

Det må være tiden, hvor jeg slår et par ting eller to fast (Igen). Mest af alt fordi al jeres ævl tager fokus væk fra det, der egentligt er interessant: Hvor røvsyge I ALLE SAMMEN er. 

Jeg taler om den del af jeres ævleri, der handler om mig. For det første kan jeg med hånden på hjertet afsløre, at jeg ikke er én af jeres faste jeg-lukker-klicheer-ud-hvorend-jeg-kommer-kommentatorer. I kender mig ikke, så lad for Guds skyld være med at beskylde hinanden for at være mig.  Det er spild af tid, I tager fejl og pådutter uskyldige mennesker at gøre ting, som de slet ikke skal tages til indtægt for.

 For det andet er det rigtig dumt af jer at tale på mine vegne, som når Fuldstændig Uden Relevans påstår, at han og jeg er her i Blogstilstanden for at rydde op. Må jeg være fri! Jeg skal sgu ikke rydde op i jeres lort – og da slet ikke sammen med ham - og jeg kunne aldrig drømme om at ønske en blogger maltrakteret i en sådan grad, at han eller hun pakker sit Sektanbefalede kluns og forlader Stilstanden.

Alle er måske ikke lige for loven, men alle er lige for Bethany, og jeg kan ikke lide en eneste af jer, så ingen skal føle sig mere ramt end den næste. Så når Klynkedilemmaet igen og igen og så igen bræger løs med sin tvivl om, hvorvidt hun fortsat tør og har lyst til at blogge om rundt regnet ingenting, kaster jeg op: Hvad helvede er det for en offermentalitet at smide for dagen af en blogger, som aldrig har fået Bethanys kærlighed at føle og desuden selv er én af disse, der har travlt med at piske en stemning op, som faktisk kun ville eksistere her på min blog, hvis I ikke havde så helvedes travlt med at stikke knive i hinandens rygge og dyrke et omdrejningspunkt (læs: mig), der tør sige alt det, som I er for nosseløse til at stå ved, at I faktisk også selv mener.

Lod I mig om at styre showet og klappede kaje (hvilket anbefales, da I alligevel bare lukker lort ud) ville det være tydeligt for selv jer Grødhoveder, at det er jer – hinanden imellem – der bliver rigtig grimme i kæften og dyrker personrettet mobberi. Jeg tager jer bare én efter én på allermest retfærdige vis, og uanset hvor hårdt I forsøger at stikke jeres næser op i min dertilindrettede, virker det ikke: Jeg stryger jer ikke fra Bethanys sorte liste – heller ikke dig Chilotta-Somskufucka, selvom du prøver så hårdt. 

Jeg er nobody’s skraldemand, ingens blogkompagnon og mindst af alt nogens ven. You all suck!

Bethany!

15 minutes of fame

Ved kraftedemig snart ikke hvad jeg skal gøre med nyopstået kendistilværelse. De andre skriver om mig, gør de! Store som små bloggere, datingsites og også dem ovre fra Jubii debatten. Den debat kender jeg i øvrigt godt, og hvis der er noget jeg magter mindre end den danske Blogstilstand så er det fandme debattørerne fra Jubii debatten. Tænker, at mange bloggere på være afarter af dem derinde. Skriver om dem en anden dag, for det kræver et indlæg for sig.

Nåh, men I tror måske ikke på mig når jeg siger at  nogen skriver om mig? Det gør I nok ikke, for I tror hele tiden at jeg lyver, og selv opfinder historier, kommentarer og fanmail. Nåh, men guess again!! Her er de tre seneste beviser:

Astridmaria.dk
Dilemmaet
Ret Relevant

Er jeg lige VIP eller hvad?! (Jaja, selv Bitterfisser har vel ret til de der 15 minutes of fame!)

Arbejder hjemme i dag, for Chefen har ferie. Tvillinger på 2 og datter på 4½ er sendt på noget bootcamp. Man skulle næsten ikke tro, at det var lortemandag.

Bethany!

søndag den 17. juli 2011

Blogstilstands bedste

På egne vegne har jeg udvalgt Blogstilstands bedste blogindlæg i denne uge. "Bruuuuuuunnææææææse", skriger De andre så i kor, men det er ok. Det er vigtigt for Bethany at bevare håbet..


Bethany!

Bethany - Nu som stikker

Der er også bagdele ved at være Blogstilstands slemme pige. Akkurat som politiet først opsøger de i forvejen kendte kriminelle når noget ulovligt er begået, så får Bethany også skyld for lidt af hvert. 

Sad og læste mails og hyggede mig med en bastognekiks, men pludselig var jeg sgu ved at få den i den gale hals. Nu er Bethany åbenbart sådan en der anmelder folk til kommunen? Jeg forstod ikke så meget af mailen, som var rimelig usammenhængende og dårligt skrevet, men efter at have fundet et blogindlæg hos køleskabstesteren stod det hele lidt mere klart. Så klart noget nu kan stå efter en halv flaske Fernet branca. 

Jeg er ikke glad for den slags anklager. Jeg har naturligvis ikke anmeldt nogen!! Fatter faktisk ikke, at jeg skal sidde og skrive det her. Men det vil jeg simpelthen ikke ha' siddende på mig.

Ja, jeg har en mening om omtalte blogger, men jeg kunne aldrig DRØMME om at angive nogen. Jeg synes det er skrækkeligt, faktisk. Jeg tager afstand! Der er fandenfuckme langt fra at være provokatør til at være stikker!

Jeg har stadig helt samme mening som før, uanset diverse søforklaringer, jeg skriver om det, men der slutter festen også for mig. Resten må folk fandme selv ligge og rode med. 

For god ordens skyld må jeg hellere huske at nævne, at køleskabstesteren hendeselv ikke har anklaget mig for noget. 

Bethany, Misforstået Bitter!



Kreakrager i (u)skøn forening

Nåh, men jeg skulle lige hen og se hvordan det stod til med diverse brune næser placeret langt oppe i rumpen på tesalonen (Nej, onanikartel, I må hellere holde jer væk!). Men altså, det gik rigtig godt! Tror nok lige, at tesalonen har fået (op)rejsning så det basker, plus en helvedes masse trafik, takket være mig!!! Det bedste for mig var så, at der var nye blogs at gennemgå - Skulle jo tjekke brunnæserne ud. Desværre finder man sjældent, noget som er værd at skrive om hos de røvsyge kreakrager, og derfor må jeg bare tage til takke med det jeg finder. Det må I så også.

Endte efter en omgang tåkrummende surfing, hos Busters mor som har gang i en helt forrygende "Give Away". Sad lettere målløs, og måtte lige sunde mig med en lille dram inden jeg kunne fortsætte. En hæklet is?? Fedte"gaven" er kraftedemig en hæklet is! Og endnu værre er det, at alle de andre røvsyge kreakrager er VILDE med at få fingre i den. Man kan så kun være med hvis man smider en kommentar, tilmelder sig som fast læser osv. Kraftedemig pinligt at prøve at trække læsere med en fucking hæklet vaffelis!

Jamen hvad skal jeg sige?  I kan nok se, at jeg stadig er fuldstændig mundlam.

Det allerværste er næsten, at det jo er Kreakragerne der by far (Så I lige den?!) sidder tungest på læsere og besøgstal her i Blogstilstand, og derfor fatter jeg ikke, at de overhovedet behøver de der fedterøvsgiveaways. Men noget jeg har fundet ud af er, at der er virkelig meget Bethany ikke forstår her i Blogstilstand.

 Bethany!

PS. Er sgu da osse herre synd for Buster at alt imens hans venner spiser dejlig forfriskende is, så skal han nøjes med en hæklet. Måske mor endda har lært ham at DIY.

Fanmail fra Slamkussen


Godt brugt er Bethany. Ikke så meget på grund af tvillinger på 2 og datter på 4½ iført musselmalet, men på grund af alle paparazzierne. Var jo blevet advaret af anonym (udbredt navn herinde), men jeg var overbevist om at de ville være optagede af Take What. Nåh, men tak for lort, Robbie m. gæster. Så stod jeg der alene med alle idioterne. Så nogenlunde ud som på billedet ovenover til sidst. Og så skred de heldigvis.

Men nok om Bethany. Jeg har fået fanmail, og jeg er simpelthen nødt til at dele. Mest fordi, det er bedre end hvad jeg selv kan diske op med i så træt tilstand, men også fordi at I skal se og vide, at Bethany rent faktisk er et Lambilam i forhold til nogle andre. Here goes (Bemærk jeg holder engelske gloser vedlige):


Du får her mine tanker til - og om dig - her på din 1-måneds jubilæumsdag.

Hvis det er sandt, at du som står bag denne blog, har børn - så håber jeg aldrig at de finder ud af at deres mor/far er så nedrig en kryster. Det vil ødelægge deres tro på det gode og smadre deres tillid til andre mennsker.

Jeg håber til gengæld, at du en dag vil fortryde det her stunt BIG TIME, og i lang tid vil drømme onde drømme om natten, hvor alle de mennesker, du har chikaneret, hjemsøger dig.

Jeg håber, at du snart indser at denne blog er en fejltagelse og at det simpelthen er for usmageligt og for uetisk at hænge andre folk ud med links og navns nævnelse, mens du selv gemmer dig i skyttegraven og ikke tør vise dit ansigt eller sige dit navn.

Det er det nemmeste i verden at oprette en anonym blog, finde på et sjovt navn og så læne sig tilbage og kaste sten efter andre. Du forsvarer din ret til at gøre det, ved at hævde, at du gør det andre allerede har gjort - og siger det andre ikke tør sige.

Men du tager fejl - det her er et konstrueret spil, og du kommer til at fotryde det så bittert en dag.

Når den dag kommer, håber jeg at Gud vil tilgive dig, for du skal ikke regne med, at dem du har kastet sten efter, gør det.

Jeg forbliver anonym som du, men vi kunne jo kalde mig Kujonkussen Kimberly! 



Vi lader den stå et øjeblik.

Bethany!

lørdag den 16. juli 2011

Fuhrmann for mig og Tog

Havde skrevet ret langt indlæg om Fuhrmann aka. Pink lady, da jeg opdager, at jeg kraftedemig har skrevet om hende før, på sindssygt brunnæset måde. Kan ikke ha' to af den slags indlæg, så derfor er det slettet, og jeg vil nøjes med at ønske mig selv tillykke med EN MÅNED på bloggen! Det er vel meget godt klaret, at ha' over 60.000 sidevisninger på en måned, eller hvad? 

Har faktisk opnået en masse. Også at blive kaldt for "tog". Så meget vejer jeg overhovedet ikke. Men Thebrev ved ikke om hun skal grine eller græde over mit link, heller ikke selvom jeg ikke skriver noget (næsten) som hun ikke selv gør, i sin beskrivelse af sig selv. Nåh, men heldigvis stod hele brunnæsebanden klar med trøstende ord til Thehætte. Intet nyt under solen. Hvor gennemskuelige har man lige lov til at være?! Ja, jeg spørger bare!! Alt andet lige er det vel også værre at blive kaldt for "tog", men nogen slipper bare afsted med alt.

Og nu til slettet indlæg:

Var kraftedemig ved at lave en Onkel Anders i ren begejstring. Jamen, hør nu lige her: Fuhrmann (Blankpoleret forfatter i pink med korrekt kommasætning)har skrevet en kommentar på min blog (noget om masseopkast og mågestel, men det er ligemeget).

Faktisk er det anden kommentar fra hende, men det tæller mere nu, hvor jeg efterhånden er lidt celebrity, synes jeg.

Nåh, men jeg prøver at være lidt kold omkring det, for ellers kommer jeg hurtigt til at virke lige så brunnæset som De andre, og det giver jo fandme ikke mening, og det ER jeg ikke. Jeg er ikke!!

 Martin Thorborg siger,  at man ikke skal blive venner med sine kunder (Eller noget i den retning),  og  man skal fandenfløjtemig heller ikke blive venner med sine medbloggere, for så nænner man ikke at svine dem til... Må lige huske at holde dem ti skridt fra livet, ellers ender det her i rundkreds, fællessang, Give aways , DIY’s, cupcakes og Blogawards i massevis. Orker det ikke!

Nææh! Faktisk skriver jeg kun det her for at blære mig overfor nogen. Jeg ved at der sidder mange ude i den ganske danske Blogstilstand og håber på en kommentar fra Pink lady herself, og nu har jeg kraftedemig to! *Baghjul* !! Er det lige fedt at være Bethany i dag ELLER HVAD!?

Bethany & Fuhrmann 4 evaarh <3 <3 <3 ( Det sidste er hjerter, har datter på 4½ lært mig. Man bruger dem meget på Facebook).

Og så snakker vi ikke mere om det.

Og nu: Tivoli m. tvillinger på 2, datter på 4½ og noget musselmalet.

fredag den 15. juli 2011

Apropos musselmalet



Datter på 4½, tvillinger på 2 og jeg selv skal i Tivoli i morgen. Og jeg har jo lært, især efter at have læst De andres mødreblogs, at børn skal være fint klædt på. Gælder om at imponere andre mødre, og vise udadtil, at man har råd og overskud til at klæde sit barn efter nyeste mode og alt sådan noget.

Hvorfor ikke? Tænkte jeg. Har derfor fundet disse tre stykker porcelæn som børnene skal iklædes i morgen. Behøver slet ikke købe alt det  musselmalede tøj i dyre domme, når hele vitrineskabet er fuld af noget der minder om.

Det bliver bare så fint at spadsere derinde i Tivoli og diskret blære mig overfor de andre mødre med kopimusselmalede børn. Overvejede faktisk at finde noget til mig selv for lissom at sætte prikken over i'et, men så meget porcelæn havde jeg alligevel ikke. Har ellers levet af cupcakes i tre dage for at tabe mig. Det virker åbenbart kun på Sektmedlemmer, for tallet på vægten var på ingen måde nedadgående da jeg vejede mig til morgen.

Nåh, men I venter naturligvis på nogen der skal hænges ud her på falderebet, men må desværre skuffe jer. Har ledt i en hel time, og har ikke fundet noget værdigt at hænge ud. Hele Blogstilstand er fuld af ualmindeligt røvsyge almindelige damer som fabulerer om alt og intet (Mest intet, skal vi ikke bare sige det sådan?), og det kan jeg sgu da ikke arbejde med!

I må simpelthen stramme op, komme hjem fra ferie, få et liv ...ET ELLER ANDET! Ellers dør Bethany.

Bethany!

Outsideren Bethany

"I skal bare ignorere hende", siger nogle af De andre. "Hun gør det jo bare for at få opmærksomhed, og den skal vi så bare ikke give hende!" .... Ja, jeg sad lige og læste nogle kommentarer ovre hos Kong Mor, og der har nogen åbenbart helt misforstået Bethany.

Har ellers sagt det før, så med fare for at gentage mig selv, så skriver jeg ikke på denne blog for at få opmærksomhed, hvilket jeg proklamerede i et af mine første indlæg (Hvorpå ca. 6 læsere så skred i fornærmelse).

Det er jo sådan, at Bethany bliver ikke mindre bitter ved ikke at blive læst. Bethany er født bitter (Tak far og mor). Da jeg skrev det indlæg om hvad der foregik henne hos "Helt uden relevans", havde jeg ingen faste læsere, og nærmest ingen besøg. Regnede heller ikke med at få det. Jeg skriver bare mine bitre tanker, fordi jeg er så træt af alt det rosenrøde, og at hele Blogstilstand så pludselig opdagede mig, er jo bare en bonus. For det ER det jo. Indrømmet. Men antallet af læsere er ikke afhængigt af hvor længe jeg fortsætter min blog - Så længe jeg har noget på hjerte, så længe skriver jeg. Så værsågod at ignorer. Det minder mig i øvrigt om dengang i skoletiden. Hvis man ikke ejede den rigtige Ballbluse, den rigtige farve Conversesko, så var man dømt ude. Og hvis man ovenikøbet tillod sig at være Goth (!!), så blev man nærmest stenet. Nej, jeg var ikke goth! Men jeg kendte en der var.

Nogen siger, at de ikke kan forstå, at Bitterfissen Bethany er blevet Danmarks mest omtalte blog (Det tror jeg altså ikke den er, men ok..), men siger det ikke bare lidt om Blogstilstanden, mere end det siger om Bethany? Hva'? (Retorisk spørgsmål, for jeg er pisseligeglad med jeres svar). Her er lige præcis så røvsygt som jeg påstår der er.

Men sæt I jer bare over på jeres troner og send mig onde blikke. Eller nå nej, lad som om jeg ikke eksisterer.  Fortsæt med jeres candyflossblogs, fortæl om jeres lorteunger og deres moderigtige tøj, strikketøj, hæklede flødekander, madopskrifter og jeg ved ikke hvad ellers. Hyg jer med jeres brunnæsede nikkedukker der nøjes med at tænke det som Bethany tør sige højt.

For det er jo det I synes jeg gør galt, det skriver I selv. Jeg skriver det som I kun tør tænke. Er det virkelig så slemt. Ja, man skulle vel nødig blive vækket af sin tornerosesøvn.

"Nej, men det er jo også nemt nok når du er anonym!!!!!!!". Ja, det er det nok. Men det er nu engang konceptet med denne blog, ellers holder den ikke. Den dag jeg får for travlt til at fortsætte her, så skal jeg skam nok afsløre mig selv med både billede og navn. Så kan I printe det ud og sætte det på dartskiven :-)

Og slutteligt: "Det er simpelthen gået for vidt når der ligefrem politianmeldes", læste jeg osse. Og ja, det er det. Men det havde altså ikke noget med mig at gøre. Det var ikke mig der legede SherlockfuckingHolmes og lagde fuldt navn ud på min blog af anden blogger. Og det var heller ikke mig der smed en politianmeldelse ud til skue for alle. (Hvor drama er man så??) Jeg var faktisk pænt nederen i flere dage over, at nogen kunne TRO, at det var Møllers Tran der var indeni mig.

Uanset hvad, så ved jeg, at I læser med. Mindre hykleriske er I trods alt ikke.

Nå, det blev lidt langt og alvorsagtigt. I blame the regnvejr. Tak til jer som gider læse BitterFissen Bethany, og som også "tør" stå ved det. (Er stadig på Marens blogroll, hvilket beviser at den dame har no..øh nødder!! i sin perfekt tilpassede busteholder. Nu må du ikke fjerne mig indenfor de næste par dage, vel? Så kommer dette indlæg til at se tosset ud).

Kan I have en forrygende weekend, Blogstilstand.

Og bare fordi jeg kan, så fjerner jeg muligheden for kommentarer på dette indlæg.

Bethany!

torsdag den 14. juli 2011

I dag skal I bage som kun køleskabstestere kan!

Det høvler ned, og derfor er det lige dagen, hvor I andre skal bage dejlige kager. I skal jo holde den overskudsagtige stil ved lige. Det behøver man heldigvis ikke være madblogger for at gøre, da Bethany is here to save the day! I kan få min (min, min, min min!! Har kraftedemig copyright og hele lortet) opskrift på banankage med karamelglasur (og ja, den er min, som jeg helt selv har fundet hos NBH (kvinden der ikke må kopieres og derfor aldrig kunne drømme om at kopiere andre), der har fundet den hos google, som faldt over den hos jubii, der engang modtog den fra Dorthe Dum, som fik den overleveret fra sin bedstemor, der var amerikaner og engang fik den af en indianer, som havde hørt om den fra en ånd, der boede i en totempæl) .

Jeg kom i tanke om denne skønne kage, som i øvrigt bør nydes med Fernet branca ad libitum, da jeg som skrevet og ved en fejl besøgte hende den forhenværende køleskabstester. Til min store ærgrelse var hun ret syg igår og formåede derfor KUN at kreere 13 retter og ikke de 73, som hun plejer. Det var lidt af en skuffelse og ikke så godt, men hun kom trods alt igennem, fordi hun brugte HELE dagen på at lave mad og kage. "Det kræver bare planlægning *SS*", som hun siger. Det er utroligt, hvad kager kan gøre.

Bethany tænker dog, at nogen skulle gøre damen opmærksom på Nuggets, frostpizzaer eller i værste tilfælde: Just-eat.dk - jeg har nemlig hørt, at man skal helt ned i sølet, før man kan rejse sig igen, og med sine KUN 13 retter er køleskabstesterdamen jo allerede godt på vej. Men kom nu lille dame. Du skal helt ned. HELT NED.


Bethany!



When in doubt, Fuck!

Har allerede udtalt mig om De andres "Give aways", men  her har I det helt, helt perfekte eksempel på hvad jeg mener. Det er simpelthen prototypen af HADE "Give Aways". "Meld dig her og der og allevegne hvis du vil vinde mine små fedtede gaver" HellfuckingNO.

Nogen har sagt, at Bethany ikke holder i længden, og det kan nogen ha' ret i. Men det er udelukkende fordi, at nogen er blevet frådende haters og kun synes at Bethany er underholdende, når hun slår ned på De andre. Først skulle jeg lægge øre til, hvor ond jeg var, når jeg langede ud efter madbloggende førtidspensionister, men nu er det jo det I vil ha'! Men hvordan skal man dog inspireres i dette inferno af Blogstilstand? Og hvordan fanden undgår jeg at blive lullet med ind i totalt søvngængermode?

Jeg er ligeglad hvad I synes, fat det. Jeg skriver om hvad der passer mig, og hvis du keder dig så kan du fandme klikke ud, ik'? Jeg er uendeligt ligeglad. Og den dag hvor jeg ender som Dianna og må købe mig til læsere, så gør mig lige en tjeneste: SHOOT ME!

Bethany!

Og så tilbage til overskriften: When in doubt, Fuck. Er vist fra en film. Nogen vil åbenbart hellere drikke the. 

onsdag den 13. juli 2011

Den seksuelt underernærede Blogstilstand

De andre får ikke nok sex. Det må konstateres. Tydeligst er det selvklart at se ovre hos Onanikartellet, som konstant har gang i en seriøs omgang fællesonani for at mindske trykket og længslen efter noget at tømme sig i. Mon de aldrig bliver trætte af at tørre skærm, joystick og tastatur af for klister? Jeg vil skyde på, at de allesammen har været nødt til at investere i de der håndværkercomputere fra IBM, som kan holde til lidt af hvert - blandt andet væsker.

Dog har jeg erfaret, at Onanikartellets fileri kun er toppen af isbjerget - og egentlig burde roses, fordi de i det mindste ikke forsøger at lade som om, at de ikke er noget, de rent faktisk er (Læs: desperate) - for dykker man længere ned i sølet, vil man finde Kreakrager, Bogbloggere og jamrende blogmænd, der tydeligvis lider af mangel på noget af det virkelig søde. 

Bethany er bekymret. Seksuel underernæring er en alvorlig sag, og når vi allerede er derude, hvor en Bogblogger må gå til så voldsomme ekstremer som at argumentere for, at en blog om bøger kan være fræk, (i stedet for at indrømme, at hun savner noget på - eller nok nærmere i - den dumme), må noget gøres.

"Hvad er der med Kreakragerne?", tænker I måske nu, hvor I har mæsket jer i dagens udhængninger. Men kig nu på linket. Kig rigtig godt efter og fortæl mig, hvad de der juletræsstager i virkeligheden er! Nemlig...Camouflagebuttplugs! Wunderbra forstod ikke den store interesse for netop denne give away. Men nu har hun så svaret (Velbekomme Frk. Push up).

Rundt omkring i den ganske danske Blogstilstand render der nu Kreakrager rundt med juletræer i mudderroserne. Det er sikkert og vist. Men synes I selv, at det er smart? Tror I virkelig, at julestemning i numsen kan dæmme op for denne alvorlige situation? Nej, vel. Bethany stemmer for, at I alle sammen holder op med at blogge i en uge (helst to) for i stedet at bruge tiden på forløsningskurser hos Carl Mar og Ørtingkrukken.

Fæcesepisode

Fuglene synger, det er ved at blive lyst, og her sidder jeg efter voldsom fæcesepisode. Altså ikke min, men tvillings.

Går faktisk dårligt med børnenes maver for tiden. Vi spiser ellers supersundt. Men måske jeg tager fejl af det med sund ernæring...

Apropos ernæring, så har jeg fundet noget på Google. Noget med at være "Danmarks skønneste sundeste blogger". Det er jo selvklart MIG (Mig, mig, mig, mig miiig. Sådan lyder det i et Sektmedlems hoved. Inklusiv ekko.), men nogen holder en konkurrence. Derfor skal vi læse om Isabellas sunde vaner og gode råd. ZZZZzzzz.

Citerer lige: "Nu skal jeg ikke sidde her og lege at jeg er diætist..." NÅH, men så synes jeg ærlig talt at det ville være på sin plads at du holdt din kæft!! Tænker jeg bare i mit stille sind. Det ville alle være bedst tjent med! Og skrid nu for helvede væk med jeres lortecupcakes!! Hvad fanden er der nu galt med muffins. Ja, jeg spørger bare. Og de har da absolut INTET at gøre i sundt wannabediætistindlæg.

Bliver hjemme fra Kontoret m. tvillinger på 2 og datter på 4½. Er nok bedst ikke at inficere vuggestue m. det der E coli.

Bethany!

tirsdag den 12. juli 2011

Dagens tomhjernede:

Fra Gingerbread: Noget med guldfiskehjerne .

Fra GlitterAmalie: På photoshoot i flade, grå sko (Helt ærligt, mellem os, så mistænker jeg hende for at være Ingefærdullens søster)

Fra Clamour: Sektmedlem fra Looklab m. yngel og Hvad synes I? Skal jeg flashe mere af yngel her i sommer? (Superduperhadeindlæg!)

Og nu ved jeg udmærket godt at dette Bethanyindlæg faktisk kvalificerer sig i samme tomhjernekategori, men jeg har sure tvillinger på 2 og datter på 4½ at tage mig af. Ydermere har Chefen kraftedemig givet mig arbejde med hjem. Så undskyld (!!) at jeg spiser jer af med hjernedødt indhold. I blogstaveligste forstand.

Bethany!

Vincent og Josephine

Hvad fanden blev der af dem? Jeg hører intet om dem, og har ikke set billeder af dem i månedsvis! Jeg er skide ligeglad med andre folks unger, men jeg betaler altså for, at Vincent og Josephine kan leve godt. Dermed er jeg berettiget til at vide alt! ALT, ALT AAAALT!

Jeg er måske ikke helt fair her, for jeg har faktisk ikke haft tid til at købe alle ugeblade den sidste måneds tid. Der er simpelthen for travlt på Kontoret, og med så inkompetent en chef som min, så er det sådan set mig der styrer showet.

Nåh, men hvis nogle af De andre ved noget om Vincent og Josephine, så fortæller de det nok.

Hvor typisk er det også lige, at hende Mary skal kopiere mig. Bare fordi at Bethany har tvillinger, så skal hun selvfølgelig også ha' tvillinger. Man bruger sgu da ikke børn som accessories. Og det gør man i øvrigt heller ikke med hunde!! Magter bare ikke Sektmedlemmer med flueudseende, kæmpe tasker og en minikøter på armen.

Bethany!

mandag den 11. juli 2011

Erotisk buttet!

Jeg kan ikke håndtere det udtryk! Det er ikke til at arbejde med, for man kan jo ikke tænke det til ende. Man er jo for fanden ikke erotisk buttet, vel? Man er bare tyk, fed, dellet, pære, æble eller whatfuckingever. Misforstå mig nu ret. Jeg har det fint med tykke tumlinger. Er selv indehaver af noget ekstra, uden dog at være michelinagtig. Men erotisk buttet?!!? Who are we kidding? (Notér jer venligst og endnu en gang de engelske gloser) Hvem har opfundet det udtryk??

Det tror jeg faktisk godt, at jeg kan svare på: En tåbelig mand forelsket i en tyk dame, som ikke kunne forsvare sin kærlighed overfor sine øldunkede kammesjukker. Mænd er fjollede på den måde. De tror, at de kan stikke en lodret løgn, som kun blinde vil overse og alligevel overbevise andre om, at de har ret. Erotisk buttet min franske popo. Hun er tyk, du elsker hende. Det behøver du ikke forsvare. Det er lidt ligesom bloggere, der konsekvent i deres første blogindlæg skriver: "Jeg skriver blogs helt for min egen skyld". Nej, du gør ej, din tåbe. Du skriver blogs, fordi du tror, det gør dig til Nynne, Carrie eller en af de andre hjernedøde skrivekraner, som har indbildt nutidens kvinder, at man kan have jord i hovedet, og alligevel være en succes.

Fjollet, si'r jeg bare!

B!

B for mænd

Nu er jeg så hende man finder når man søger på Musselmalet sengetøj! Det gider jeg kraftedemig ikke ha' siddende på mig. Det er GRIMT! Og musselmalet børnetøj er ENDNU værre!! I kan sgu da ikke mene, at børn skal ligge der og udstråle porcelænstilstand??

Nåh, men jeg er på Kontoret, og her er faktisk travlt. Derfor ville jeg lige smide et blogindlæg.

Sidder og tænker på mænd. Når mænd ikke er svin, er de jo meget søde. Der er desværre for få af dem i Blogstilstand. Har dog fundet tre jeg godt kan li'. I har hørt om Actionbror ovre fra AmarO, men han er vist optaget af Arkitektdame. Så er der Rolf men han hører til Luna og hendes kager, og Anne Lottes mand har jeg fået streng besked på at holde snitterne fra. Må sgu lære at lave mad og bage, for det er åbenbart sådan man scorer de der pæne mænd. (Magter ikke at påtage mig arkitektuddannelse).

Måske skulle nogen bare lære at dele, når nu mændene er i undertal. Hvad blev der lige af "Sharing is sexy!!"??

B! (Det er min nye signatur. Kan kraftedemig ikke finde ud af at gøre det kunstnerisk som De andre)

søndag den 10. juli 2011

Pose-teaser - Afsløring!!




Nu er det jo dagevis siden at jeg lavede Bethanys pose-teaser, og derfor er indholdet af den (posen) sgu mere eller mindre tomt. Men sådan er det, når man har travlt, men alligevel ikke vil snyde jer for denne superskønne SURPRISE!! (Udtales med meget dansk accent). Mest af alt gør jeg dog det her for radiostjernen Klidmosters skyld. Hun har ventet, har hun! Og på ingen måde tålmodigt. Hun har rent ud sagt Bitter Twittet mig helt åndssvagt!

Nåh. Som I ser, er der en grøn cirkel om en af posens overraskelser. Det er hundeshampoo simpelthen. Og nu vil den opmærksomme læser nok øjne, at der også ligger fire Frolics på bordet, og så tror I nok, at jeg har vovsehund. Men nej. Frolics'ne er belønning til tvillingerne, når de går pænt og holder lorten i bleen, og shampooen er, ja det er lidt pinligt faktisk. Men jeg kan betro jer, at hundeshampoo gør mine ellers meget stride pubeshår HELT bløde. Skal bare bruge det i rigelige mængder, som I kan se på den snart tomme flaske. (Se, DET var sgu da et skønhedstip der vil noget. Go home, Dulledåser).

Gulerødderne er naturligvis til rå mad, æg fungerer ikke så godt til den slags har jeg erfaret. Grydesvampen er til fødderne, Macbook'en og Piet Hein lysestagen er for at indikere, at jeg altså er godt ved muffen(!).

Plaster er perfekt til at rive hår af overlæben med, og jeg har altså en del, spiritus i rigelige mængder giver sig selv - det er til datter på 4½ - gummistøvlen fandt jeg på legepladsen igår og syntes, at den var pæn nok til at være med på billedet uden nogen particular reason (Bemærk igen det engelske udtryk).

Og så kom vi vist igennem. Er det ikke bare suuuperflåååååååååt, det hele, hvaaaaaar? Forstår efterhånden det totalt candyflossfantastiske ved de der pose-teasers! Det er bare SÅ fabulous. (Kan jeg kraftedemig næsten ikke stave til!)



Den Hellige Møllerøller af Blogstilstand

Engang troede jeg, at jeg var alene i verden. Jeg kendte ikke andre, som besad samme niveau af bitterhed som mig selv. Jeg troede simpelthen ikke, at de eksisterede, men så åbnede jeg døren til Blogstilstand, og verden blev med et en anden: Jeg var ikke længere alene.

Her i Blogstilstanden findes bitre mennesker, som gør selv mig bange. De er vrede, er de, og de elsker drama i et omfang, der får horrorfilm til at ligne noget, man burde sætte tvillingerne til at se. Det er dog vigtigt at notere sig, at de, på trods af deres forkærlighed for dramaet, aldrig selv er skyld i det. ALDRIG!!

Lad mig eksemplificere: Det er ikke Møllerøllers skyld, at det frygtelige drama, hvor hun blev beskyldt for at være selveste Bethany (Hvem var det egentlig frygteligt for, spørger jeg og peger på mig selv! Skulle Bethany være indeni Møllerøller? Må jeg være fri!), fortsætter, selvom hun lader sin udlevering og "anmeldelse" af den onde, onde Jespermand blive liggende på sin blog på trods af, at den unge mand har erkendt sin ugerning og fjernet sin "afsløring". Det er ikke hendes skyld! Nok elsker hun drama, men bidrage til det? Never!

Følger man Møllerøllers blog ville man vide den slags! Sæt jer dog ind i sagerne tåber, inden I begynder at beskylde andre for at være selvgjorte offerlam, dramadyrkende og mobbemokker, som udser sig enkeltindivider, der skal mases helt ned i sølet. Og tror I mig ikke, vedhæfter jeg lige en smule dokumentation, så vi kan få renset Møllerøllers navn. Hun har måske en subtil forkærlighed for drama, men hun dyrker det ikke selv! Hun bidrager ikke til det! Og hun kunne aldrig drømme om at behandle andre , som hun selv gerne vil behandles...A-L-D-R-I-G!!

lørdag den 9. juli 2011

Dirt Central

Det er blevet helt moderne at skrive til Bethany om ting og sager der sker i det ganske danske blogland.

Derfor bringer jeg nu BREAKING NEWS in horror:

Lasse og Sidsel er ikke længere kærester. De er tilsyneladende blevet enige om en pæn coverhistorie fordi ingen skal tabe ansigt, men sandheden er jo, at Lasse er gået tilbage til Mathilde.

Vi oversætter lige, for Bethany er jo temmelig international:

Лассе и Sidsel больше не любовники. Они по-видимому договорились о обложке, но правда в том, что Лассе вернулась к Матильде.


Lasse et Sidsel ne sont plus amoureux. Ils ont apparemment mis d'accord sur une histoire de couverture, mais la vérité est que Lasse est revenue à Mathilde.


ラッセSidselもはや好きです彼らは明らかにカバーストーリー合意しているが、真実ラッセマチルドに戻ってしまったということです


Ville også gerne ha' oversat til færøsk, mest for AmarO's skyld, men jeg kan altså ikke det sprog. Er jeg så udelukket hos Actionbror mon?


Nå, men øv øv. Jeg håber sgu, at Lasse finder ud af, at det var en stor fejltagelse med Mathilde og derefter vender hjem til Sidsel igen. Jeg mener det!

Kong Bethany og Rygtet vil vide

Blogverdenen er godt nok ret lille siden man sådan bliver lagt mærke til. Men så ved man da også hvad der skal til...Tvillinger på 2 synes, at det er skidesejt når de større navne skriver om deres mor.

De andre gider ikke mere "Jeg er ganske almindelig kvinde på 30+, med ganske almindelige børn og kedeligt liv". Og dem er der mange af derude.

Men det er vel også sådan livet oftest er. Leverpostej. Så hvad fanden stiller man op? Udover at tage en masse billeder af det?!

Men så kom Bethany. Nogle er sure. Nogle er begejstrede. Alle har en mening. Og alle er næsten enige om, at Bethany er for meget. Bethany kan heller ikke skrive ORDENTLIGT, hun er ikke skarp nok, hun kan ikke sætte kommaer, hun er garanteret fiktion(!!!), og i virkeligheden en mand!! Og så skriver hun de anonyme kommentarer selv!

Bloggen er kun tre uger gammel, og har allerede 43.820 sidevisninger. Tror I SELV på, at jeg behøver skrive de kommentarer selv. Tror I ikke at jeg har et liv eller hvad? Og et arbejde! Nej, søde venner. Der ER andre små bitterfisser ude i det ganske blogland. Tro det eller lad være. Who gives a fuck?

Og så siger nogen, og det er altså pisseskægt (!!), at jeg fandme bare kan lade være med at læse med hos De andre. For helved' altså, det kan jeg sgu da ikke, for hvad skulle jeg SÅ skrive om??? Det sjove er, at de jo selv kunne overveje at undlade daglig læsning hos Bethany. Praktisér hvad du prædiker agtigt. Nå, men det må de selv rode med.

Det er lørdag. Har fri og tvillinger på 2 og datter på 4½ skal underholdes. Tror vi skal plante karse i mælkekartoner og andet DIY stuff. Måske hækle en cupcake og bage et tæppe, hvad fanden ved jeg. Vi skal i hvert fald ha' sundt til aften, og derfor tager vi en tur på Burger King.

PS. Nu sidder I sikkert der, dobbeltmoralske og hykleriske, og er lidt ærgerlige over, at der ikke rigtigt var noget at forarges over i dette indlæg. Right? (Ikke sandt?)

fredag den 8. juli 2011

Sommerens mest hypede blog

...siger nogen. 

Og så bliver man kraftedemig fundet på "Tørhed i skeden".

Jeg går i seng. Tvillingerne har haft tyndskid hele dagen, og jeg er ærlig talt træt af at vaske! Det er sgu da for langt ude at nogen anbefaler det der "Raw food", og når man så fodrer ungerne med det, så går det fandme HELT galt.

Vidste bare at de æg skulle ha' været kogt!

Dødens Detektiv og lidt om De andre

"Kan I gætte hvem jeg er, kan I gætte hvem jeg er, for jeg har fået ma..." NEJ! I kan ikke gætte en skid. Eller, det kan I naturligvis, men I kan så ikke andet. End gætte.

Jeg synes ikke jeg opfordrer til gætteleg, for Bethany er "bare" Bethany, ikke på dåbsattesten måske, men der er ikke en gammel blogger indeni i mig.

At man ikke har andet at lave end at rode rundt i gætterier omkring hvem Bethany er, ja det må man kraftedemig selv ligge og rode med. Men man laver bare ikke en blog hvor man offentliggører fuldt navn osv. på mistænkte, og fastholder at Bethany er denne person. Det er injurier, og dem tager selv bitterfisser afstand fra.

Og så kan jeg da slet ikke arbejde med Onkel Anders som sidder og fjoger rundt inde hos Detektiven og tilsyneladende tager afstand fra Bethany, men samtidig ikke kan holde næsen væk. Den brune næse som forresten sidder så langt oppe i røven på Pink Lady, at det må føles noget nær hæmorideagtigt. Jeg tror fandme, at hun endda er gået så vidt at bruge et Pink Lady billede på sin Facebookprofil.

Stakkels Pink Lady. Vil satse mine licenspenge på, at hun inderst inde er enig. Pink Lady er i øvrigt vist nok veninde med Maren, og de har været ude at løbe.

Føler mig voldsomt utilstrækkelig når det eneste jeg løber efter, er isbilen. Men ikke et ondt ord om løbedamerne. Pink Lady så faktisk godt ud i den alt for omtalte dragt, og Maren er bare sej, trods dårlig smag i tasker. (Og skal vi nu vædde en måneds skattekroner på, at der kommer mindst fem kommentarer om at Bethany er gone soft og candyfloss?)

Nåh, men selv Bitterfisser har vel svage punkter.

Mysteriet om den lille lune - (Del 2)

Hvis der er noget, der får mig til at køre helvedeskørsel i 2CV’en og drikke Underberg før klokken 10.00, så er det mennesker, der kopierer hinanden uden at spørge om lov. Så I kan sikkert forstå, hvorfor det er hårdt for mine nerver at bevæge sig rundt i Blogstilstandsland.

Og her når vi ind til kernen af mysteriet om Den lille lune, for hvem kopierede hvem? Mulighederne er mange…nej, faktisk bare to, og det er selvfølgelig påfaldende, at den Katolske Drøvtygger var først ude med en tudegrim sweater, der umiskendeligt ligner den, som KreaKragen kalder sin, men det lader vi endnu engang hvile. Man er jo ikke typen, der skaber røre i Andedammen på en højhellig fredag, hvor kopimaskinen ikke virker, og Abba synger himmelsk om Waterloo.

Kopistbloggerne er bitre mennesker. Ja, faktisk er de næsten mere bitre end mig, og det siger ikke så lidt. De er sure, fordi de aldrig bliver dem, der får succes og derfor må nøjes med at gnave løs på andres rester. Det er i øvrigt også dem, der er helt vilde efter at få mig til at gå i flæsket på de bloggere, der rent faktisk er i stand til at finde en selvstændig tanke derinde i rodet bag lagkager, bleskift og garnnøgler. Jeg ville dog også være sur, hvis min hjerne var gjort af to brikker, som ikke kan andet end at sparke til hinanden. 
  
Har ingen nogensinde fortalt jer, at I aldrig kommer foran ved at gå i andres fodspor? Men går den, så går den, tænker Bethany, mens hun brygger kaffe til Chefen, som endnu engang kommer for sent og ligner en, der har penetreret samtlige kontordamer i kvarteret natten over. Han stritter så mærkeligt med numsen, når han har haft gang i den slags.

Jeg VED hvem Bethany er!

...skrev han. Og vi har nu fundet frem til verdens allerdårligste detektiv. Han hedder Jesper og har en eller anden intetsigende blog, et eller andet sted som rager mig langsommeligt. Det må han selv ligge og rode med, men han har naturligvis ikke regnet en skid ud. Jeg græmmer mig faktisk lidt over hans underlige form for logik.

Gad vide hvor mange af den slags posts der vil komme i fremtiden?

Nåh, men jeg vil da for en gangs skyld gå i seng iført en omgang latterkrampe.

Mage til kraftidiot skal man da lede længe efter.

Een undres, at man ikke har noget bedre at tage sig til, end at forsøge at afsløre Bethany. (Hvis der altså var noget at afsløre)

torsdag den 7. juli 2011

Mysteriet om Den lille lune - (Del 1)

”Den lille lune” er det en bager? Er det en kro? Er det en art sexlegetøj? Nej det er en sweater. En meget vigtig sweater, som i øvrigt er så helvedes grim, at den får Sektens udvalgte til at ligne royale rober. Det, at den er grim, gør det hele endnu mere mystisk, for der er ligefrem kamp om den! Meget forstår jeg her i min empatiske tilgang til verden, men sgu ikke hvorfor man vil kæmpe for en ækel sweater. Men det vil man, når man er en henholdsvis Parteret Katolsk Drøvtygger og Kaffedrikkende Kreakrage, må jeg konstatere. Tsk tsk tsk, jeg må tage mig en dram. Mine nerver er trods alt ikke, hvad de har været.

Men lad nu det hvile…for en stund, for jeg er nødt til at fortælle jer alle sammen, at alt jeres lort til forveksling minder om hinandens, om I så blogger om haver, kager, garnnøgler eller trøjer. Man behøver bare at læse én blog for at vide, hvad man møder på den næste. Det er kedeligt, og gør mig bekymret for, om jeg snart løber tør for stof at skrive om.

Derfor forstår jeg heller ikke, hvorfor I gider læse hinandens blogs. Det må sgu da være som at glo sig selv i spejlet. Men det er måske heller ikke på grund af bloggeriet, I bevæger jer rundt herude? Jeg begynder at få en mistanke om, at I leder efter nye venner og noget at proppe i jeres førtidspensionisttilværelse. Det forklarer jo også brunnæsetendensen og de manglende evner til at skrive underholdende blogs.

Blogger 1: ”Kiss my ass”

Blogger 2: ”Gerne, vil du så være min ven?”

Blogger 1: ”Det kan du tro, hvis du vil lade være med at fortælle mig, at jeg er røvsyg”

Blogger2: ”Klart. Jeg melder mig straks som fast læser”

Jeg gider ikke være jeres ven. I når mig ikke til sokkeholderne. Og dog…for det er nok lige præcis, hvad I gør.